pawell007 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Od około 20 dni (czyli od czasu gdy zacząłem zarabianie na yt) gdy biorę analityka -> Szacunkowe zarobki lub skuteczność reklamy, to wyskakuje mi : Dane są niedostępne dla wybranego raportu, treści i zakresu dat. O ile to możliwe, rozszerz zakres dat, wybierz inną treść albo wróć za dzień lub dwa, gdy najnowsze dane zostaną już przetworzone A wyświetleń w zeszłym miesiącu miałem 9,6k O co chodzi? Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zabrano CI możliwość zarabiania? Skontaktuj się z YouTubem. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
pawell007 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zabrano CI możliwość zarabiania? Skontaktuj się z YouTubem. Nie mogli mi zabrać tej możliwości, bo miałem ten problem od początku partnerstwa. Odnośnik do komentarza
This_Is_Me Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Musisz założyć i skonfigurować kondo adsanse czy jakoś tak, jeśli 18 lat nie masz to na rodzica (opiekuna) ale jakiś chyba błąd jest bo mi to nie wychodzi. DARMOWE DODATKI DO GIER ! Zarejestruj się, zdobywaj punkty i wymieniaj na płatne waluty.. http://dogry.pl/r/301024 Odnośnik do komentarza
pawell007 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Musisz założyć i skonfigurować kondo adsanse czy jakoś tak, jeśli 18 lat nie masz to na rodzica (opiekuna) ale jakiś chyba błąd jest bo mi to nie wychodzi. Dzięki, już działa :] Like dla każdego, który chciał pomóc i temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.