przemo1622 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Posiadam: 7000 IP Zależy mi na: Dobrym dmg i ciekawej rozgrywce Preferuję: Grałem troche Dravenem Diana i Fizzem ale dajcie jakieś inne propozycje tych postaci :P Oczywiście plusy i minusy prosze Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillz Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Talon jest strasznie mocnym pickiem na mida. Ma duży dmg i ogromne możliwości gankowania innych linii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1622 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wiem grałem jak był w rotacji ciekawy ale cóż mam pewne problemy w ogarnięciu go :/ czekam na dalsze propozycje :P a pan up ma like za danie go Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillz Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Możesz Kennenem spróbować zagrać, z Zhonya potrafi przesądzić o losie teamfightu, do tego w late można wyciągnąć nawet 700 dmg z Q które ma co 4 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meshizifuariki Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jakby czasem zachcialo ci sie jakies trudniejszej postaci, to polecam orianne :]. Bardzo ciezka postac do grania, ale gdy juz ja ogarniesz to sieka. To na mida. Jayce grales? Ciezka postac na linni (jesli masz go za przeciwnika), masakryczne combo stun, slow, przyspieszenie. To na topa. Do jungli? Musi byc za 6300?:P No ok. Bardzo polecam ci lee sina, jego ganki to miazga, doskok, slow, dobry dmg. A moze ktos wkoncu zacznie grac supportami? 3 stuny na morde od leony napewno ci sie spodobaja . Lubisz strzelac z daleka? hyper carry vayne zglasza swoja gotowosc ;] To masz tylko propozycje na kazda pozycje w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsGrad Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja tam Ci polecam Ezreala. Plusy : + AoE ulti + Free flsh + Dodatkowy AS + Przyjemne skillshoty + Przyjemny haras z W + Mobilny Minusy : - nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krekis Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 polecam NOC + znakomite ulti przydaje sie przy gonieniu jak i uciekaniu + dobra pasywka przydaje sie przy tf + E jest bardzo przydatne przy starciach 1 vs 1 + Walki przy uzyciu na poczatku Q jest bardzo przydatna nie tylko dlatego ze zadaj wysokie DMG ale tez zostawia slad zmierzchu co powoduje wzmocnienie ataku i speeda noc-y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1622 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ok dzięki prosze o inne propozycje dalej bo jak narazie to jayce oraz noc mnie przekonuja Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo066 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Rengar +doskok z krzaków +spowolnienie/stown +heal +ulti znikanie +Dmg z Q Kazik +doskok +rakeitki +ewolucje +ulti znikanie wraz z duchem +Dmg z Q Darius +DMG +ULT true dmg nawet ponad 1k +przyciągnięcie +slow -brak escapa Brand +DMG +Stown +Łatwa farma +ult Voli +prosty +sieka z W +Dobra Q na ucieczke jak i doganianie +slow +ult +Milion hp :P Chcesz więcej to pisz :P Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.