Crafciarze Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Szukam pluginu gdzie ustawic moge zeby tylko 1 IP moglo mi sie zalogowac na serwer . Mam ten plugin ale nie wiem ktory to bo gotowa paczke sciagnolem i mam problem bo ja i kuzyn na jednym IP sie logujemy . zapodaj liste pluginow , niech mnie ktos nakieruje jak to zmienic zeby nie bylo tego : WorldGuad WorldEdit WorldBorder Vault UltraBan TopPVP ServerLogSave noCheatPlus noCheatClassic JoinMessage EssentialsSpawn EssentialsGroupManager EssentialsGroupBridge EssentialsChat Essentials CrazyLogin CrazyCore CombatTag AutoMessage AntiRelog Pewnie niektore niepotrzebnie wymienilem ale nie mam pojecia w ktorym ten config jest , za pomoc Liki leca ! ============================ Zmienilem CrazyLogin config na 2 IP i 2 rejestracje i dalej nie da sie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deutsch Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pobierz xAuth lub AuthMe do rejestracji-jest lepszy i potem w config znajdziesz coś,że MaxIPRegister itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.