gawno Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tak jak w temacie, AuthMe posiada buga - można pisać na czacie przed zalogowaniem... Naprawił ktoś już tego buga? proszę o pomoc, dziękuję. Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keesh™ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To nie bug... W configu jest, że da się ustawić, ale jestem na telefonie, więc nie powiem ci w którym miejscu. A po 2, polecam ci xAuth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawno Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 xAuth nie jest aktualizowany, to że jest w configu to wiem ale ta opcja jest wyłączona. Już wiem że to nie przez AuthMe tylko Factions Patologia w twojej głowie, wyjdź z forum, nie jesteś zabawny - uświadom to sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martina1972 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dokladnie jest to konflikt z Factions :-S ... sprawdzone na 100% . Tylko raz udalo mi sie pozbyc tego buga instalujac pluginy w tej kolejnosci : Factions , AuthMe . Jak chcialem wykonac ten sam manewr u kumpla na serwie , to i tak szlo pisac przed zalogowaniem. @up , zadne zmiany w AuthMe nic nie pomoga :-S sprawdzalem ! TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy": ...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12ddxd Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 a czy da sie to naprawic ??? SERWER Minecraft PVP/DARMOWE EQ/KOKS ENCHANTY ZAPRASZAMY 46.4.52.202:25590 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamillozz7k Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Zmien plugin na xAuth to najbardziej polecam, jezeli nie chce ci sie tego robic to zgaduje ze na serwerze masz plugin Factions ktory stwarza ten problem. Wystarczy ze ustawisz ?chatTagInsertIndex?: 2 w pliku konfiguracyjnym Pozdrawiam, nms. GG: 23221415 TS3: vapearmy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.