Gość Landiago Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Postacie: all za 6300 Zależy mi na: musi być ciekawa Dodatkowe informacje: Proszę podać plusy i minusy tych postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Rengar +Wyskakuje z krzaków (pasywka) +Duży dmg +Niewidzialnosc +Heal z W +Ulti pokazuje przeciwnikow w krzakach + dodaje nam wszystkie stacki +posiada unikatowy przedmiot-naszyjnik +Jako jedyna postać (nie licząć Kha'Zixa) ma questa. Mianowicie musisz zabić KhaZixa powyżej 16 lvla mając 14 stacków w naszyjniku. Wtedy zmienia sie on w glowe KhaZixa i dzieki temu po smierci nie spadaja nam stacki +slow z E @down nie trafiłem w klawisz "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Landiago Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 mam rengara, ref p.s: heal jest z W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meshizifuariki Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 jayce: +masakryczne combox2 +slow +stun +dobry escape +moze trzymac na dystans nie ma - :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Landiago Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Tak myślałem o Jayce, dajcie next propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Polecam ci eza. Najlepszy ad carry atm. Ma dobry poke z q, as slow z w, jest mobilny i ma aoe ulti. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsGrad Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 @up, kiedy Wy się nauczycie, nie ma najlepszych postaci ... Ja Ci polecam Swaina Plusy : + długo pozostaje na linii, dzięki ulti i pasywce + AoE klatka + Slow + Mini ignite + Ciężki do skontrowania Minusy : - ulti, zjada strasznie dużo many. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Landiago Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Swaina nie lubię, eza mam. Ref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krekis Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Polecam AP Brand + jego W jest jednym z najsilniejszych skilli postaci AP + ulti znakomite do rozpoczencia tf + W i oslabiasz tak przeciwnika ze przegrywa w 95% tf + Q tanie i dobre do gnebienia przeciwnika + bardzo latwe do ogarniecia combo Cassiopeia + prawie zawsze wygrany mid + bardzo dobry haras + małe cd + ulti miazdzy tf + ogolnie prawie wszystkie skille dobre do tf + po zatruciu wroga skill " e " mamy co poł sec . ! + latwa farma AD Rengar +dobry jungler/solo top +doskok z krzaków +spowolnienie/stown +heal +ulti znikanie +Dmg z Q NOC + znakomite ulti przydaje sie przy gonieniu jak i uciekaniu + dobra pasywka przydaje sie przy tf + E jest bardzo przydatne przy starciach 1 vs 1 + Walki przy uzyciu na poczatku Q jest bardzo przydatna nie tylko dlatego ze zadaj wysokie DMG ale tez zostawia slad zmierzchu co powoduje wzmocnienie ataku i speeda noc Ezreal + AoE ulti + Free flsh + Latwa farma + Przyjemne skillshoty + Harrash + Mobilny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SommerPL Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Lee sin Nie ma many Doskok z q Dash Slow Wyjebanie komus z pol obrotu :DD Nie jest taki latwy do ogarnecia Z q na paczatku bedzie ci trudno trafic Wiecej minusów nie pamietam serdecznie za nie zaluje i obiecuje poprawe.D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Kup sobie eza. Aoe ulti, łatwa farma, skillshoty, łatwy harras przeciwnika, jeden z lepszych ad carry, dobry dmg, mobilny, dobry escape system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SommerPL Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 @UP Przecież napisał że ma eza oO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 dla mnie irelia jest bardzo ciekawa postacia wystarczy ja dobrze nafarmic , a w late robi kose fajne ulti do dobijania , ma cc na e , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Landiago Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.