Killer1918 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siemka Interesuje mnie czy,gdy kupię kk na allegro to mogą mnie zbanować ? Mogą jakoś to wykryć ? bo sprzedawca raczej mnie nie wyda ?. Nie chcę spamu i nabijania postu typu "Jak cie złapią to tracisz kasę" albo "Różnie bywa" Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Przez allegro zawsze jest szansa że Cię złapią bo battle.net sam sprzedaje w domu aukcyjnym złoto za kasę. Ogólnie cena jest i tu i tu podobna więc nie ma różnicy pomijając fakt że jest to banowane. Odnośnik do komentarza
Killer1918 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ale w domu aukcyjnym muszę zakładać jakieś konta itp ? Czy to jest czasochłonne, trudne i jest jakiś chaczyk ? Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Haczyk? Czasochłonne? Trudne? Nie. Wystarczy że masz uaktywnioną opcje domu aukcyjnego w którym płaci się walutą euro lub innymi. Z tego co wiem jeszcze musisz podać im swój nr telefonu jeśli wysyłasz sms'em itp. Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Kupując przez AH - klikasz ,,Kup teraz'', bierze ci kasę, a przedmiot automatycznie jest wysłany na twoje konto. Natomiast z Allegro nie masz pewności czy jak przelejesz pieniądze to otrzymasz przedmiot/kasę czy nie. Patrz na komentarze i oceny sprzedającego. Co do bana to tak - jest to banowane ale raczej jest mała szansa na wykrycie. Banowane choćby dlatego, że jak każdy by kupował z Allegro zamiast z ich AH to oni by kasy nie dostawali (bo słyszałem że za każdą sprzedaż dostają jakiś tam % kasy). Warto też porównać cenę z Allegro do cen z AH żeby mieć pewność że nie stracisz. Odnośnik do komentarza
D&G Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Pytasz się o złoto w poście nie zawarłeś ani słowa o złocie. Jeśli kupujesz złoto albo przedmioty z allegro to niema szans żeby cie wyłapali, to tylko w teorii jest powiedziane (może i nawet gdzieś napisane) że można za to dostać bana, co innego bot. Więc jak ktoś ma kase to śmiało brać Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza
diwejron Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 nie ma szansy dostac bana za kupno golda od polskich sprzedawcow, jak rowniez nie ma szansy na to zeby sprzedawca nie dal ci golda w grze jako ze mozesz bez problemu takowego namierzyc jezeli nie dopelni transakcji. smialo bierz i sie nie przejmuj Odnośnik do komentarza
Kulfix Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Nie masz tez mozliwosci udowodnic ze nie dostales tego zlota Wiec smialo bierz i sie nie przejmuj... ale tylko na swoje ryzyko. Bezpieczniej za posrednictwem Blizza. Tym bardziej ze to nie Ty tracisz na transakcji a sprzedajacy. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.