Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoto na allegro

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Interesuje mnie czy,gdy kupię kk na allegro to mogą mnie zbanować ?

Mogą jakoś to wykryć ? bo sprzedawca raczej mnie nie wyda ?.

Nie chcę spamu i nabijania postu typu "Jak cie złapią to tracisz kasę" albo "Różnie bywa"

Opublikowano

Przez allegro zawsze jest szansa że Cię złapią bo battle.net sam sprzedaje w domu aukcyjnym złoto za kasę. Ogólnie cena jest i tu i tu podobna więc nie ma różnicy pomijając fakt że jest to banowane.

Opublikowano

Haczyk? Czasochłonne? Trudne? Nie. Wystarczy że masz uaktywnioną opcje domu aukcyjnego w którym płaci się walutą euro lub innymi. Z tego co wiem jeszcze musisz podać im swój nr telefonu jeśli wysyłasz sms'em itp.

Opublikowano

Kupując przez AH - klikasz ,,Kup teraz'', bierze ci kasę, a przedmiot automatycznie jest wysłany na twoje konto. Natomiast z Allegro nie masz pewności czy jak przelejesz pieniądze to otrzymasz przedmiot/kasę czy nie. Patrz na komentarze i oceny sprzedającego.

Co do bana to tak - jest to banowane ale raczej jest mała szansa na wykrycie. Banowane choćby dlatego, że jak każdy by kupował z Allegro zamiast z ich AH to oni by kasy nie dostawali (bo słyszałem że za każdą sprzedaż dostają jakiś tam % kasy). Warto też porównać cenę z Allegro do cen z AH żeby mieć pewność że nie stracisz.

Admin Cienia
Opublikowano

Pytasz się o złoto w poście nie zawarłeś ani słowa o złocie. Jeśli kupujesz złoto albo przedmioty z allegro to niema szans żeby cie wyłapali, to tylko w teorii jest powiedziane (może i nawet gdzieś napisane) że można za to dostać bana, co innego bot.

Więc jak ktoś ma kase to śmiało brać ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

nie ma szansy dostac bana za kupno golda od polskich sprzedawcow, jak rowniez nie ma szansy na to zeby sprzedawca nie dal ci golda w grze jako ze mozesz bez problemu takowego namierzyc jezeli nie dopelni transakcji.

smialo bierz i sie nie przejmuj

Opublikowano

Nie masz tez mozliwosci udowodnic ze nie dostales tego zlota ;)

Wiec smialo bierz i sie nie przejmuj... ale tylko na swoje ryzyko.

Bezpieczniej za posrednictwem Blizza. Tym bardziej ze to nie Ty tracisz na transakcji a sprzedajacy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...