Skocz do zawartości

[TuT] Dlaczego warto grać na Warrock Private Server Project (WRPSP)

Sharrot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam : )

Tutorial ma na celu zachecić ludzi , aby grali w War Rock Private Server Project.

Piszę tego TuT'a , gdyż gra jak na moje mało osób, a chcę, aby server rozwijał się i był na skalę światową. Nie pracuję dla Teamu WR PSP, lecz robie to z własnej woli : D

Zalety servera:

- Miła atmosfera.

- Interesujący is.

- Nie ma jak narazie hacków :)

- Częste eventy.

- Ogarnięta administracja.

- Aby grać na serverze i mieć dobre bronie nietrzeba wydawać "Realnych Pieniędzy".

Wady:

- Gdy jest server obciążony (najwięcej widziałem 92 osoby) są lekkie lagi.

- Gra dużo Włochów, Turków i Niemców.

- Premke można zdobyć tylko , kiedy jesteśmy aktywni w sprawach serverowych (bugi itp.itd.)

Jak chcecie zobaczyć jak naprawdę wygląda server to zapraszam do gry :)

Przydatne linki.

GamePlay servera by Me

Mam nadzieję, że Was zachęciłem .Pozdrawiam i czekam na Was na serverze. Na serverze nazywam sie "Sniper".

TuT 100% wykonany prze zemnie. Zakaz publikowania na innych forach !

1357040469-U286162.png

Serwer jest spoko, ale co do panującej tam atmosfery to się nie zgodzę. Wystarczy, że wyciągasz na KD powyżej 1.8 a od razu zostajesz zwyzywany od hackera, overclocka albo lagga mimo iż masz green ping, co do Niemców, Turków i Włochów, do nich nic nie mam PINGi u nich mam na wartości 100-170 nie większe, raczej to większość Polaków lagguje, gdy widzę gracza, który ma 999 pingu i pisze, że nie ma laggów mimo iż cały room widzi jego ping, to mnie krew zalewa...

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [TuT] Dlaczego warto grać na Warrock Private Server Project (WRPSP)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...