Sharrot Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam : ) Tutorial ma na celu zachecić ludzi , aby grali w War Rock Private Server Project. Piszę tego TuT'a , gdyż gra jak na moje mało osób, a chcę, aby server rozwijał się i był na skalę światową. Nie pracuję dla Teamu WR PSP, lecz robie to z własnej woli : D Zalety servera: - Miła atmosfera. - Interesujący is. - Nie ma jak narazie hacków - Częste eventy. - Ogarnięta administracja. - Aby grać na serverze i mieć dobre bronie nietrzeba wydawać "Realnych Pieniędzy". Wady: - Gdy jest server obciążony (najwięcej widziałem 92 osoby) są lekkie lagi. - Gra dużo Włochów, Turków i Niemców. - Premke można zdobyć tylko , kiedy jesteśmy aktywni w sprawach serverowych (bugi itp.itd.) Jak chcecie zobaczyć jak naprawdę wygląda server to zapraszam do gry Przydatne linki. Strona servera http://wrpsp.eu/ Rejestracja http://wrpsp.eu/?g=register Forum http://wrpsp.eu/forums/index.php Download http://wrpsp.eu/foru....php?f=25&t=514 GamePlay servera by Me Mam nadzieję, że Was zachęciłem .Pozdrawiam i czekam na Was na serverze. Na serverze nazywam sie "Sniper". TuT 100% wykonany prze zemnie. Zakaz publikowania na innych forach ! Odnośnik do komentarza
b4rt4z Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 proponuje dać linki w a link do YT w [media]poza tym nie napisałeś najważniejszej rzeczy a mianowicie serwer jest na chwile obecną nie dostępny :Pno ale za to że się napracowałeś łap lajka :P PS:A... to z tobą wtedy grałem ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger Odnośnik do komentarza
Sharrot Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dziękuję za pozytywną ocenę mojego TuT'a. Dałem w [media], ale coś niewskoczyło Następnym razem coś wykombinuje, zeby było bardziej estetycznie Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 dałeś tak ? : [media] [(ukośnik prawy ) media] ... jeżeli nie to zrób tak albo zaznacz KOD i wprowadź tekst... Cristiano. Odnośnik do komentarza
jachcehaka Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Serwer jest spoko, ale co do panującej tam atmosfery to się nie zgodzę. Wystarczy, że wyciągasz na KD powyżej 1.8 a od razu zostajesz zwyzywany od hackera, overclocka albo lagga mimo iż masz green ping, co do Niemców, Turków i Włochów, do nich nic nie mam PINGi u nich mam na wartości 100-170 nie większe, raczej to większość Polaków lagguje, gdy widzę gracza, który ma 999 pingu i pisze, że nie ma laggów mimo iż cały room widzi jego ping, to mnie krew zalewa... Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
XerioSek Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ładny Tutek, like Ale mi ta gra nie działa Nie wiem czemu Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D Odnośnik do komentarza
Golden™ Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Tut to poradnik , a to jest bardziej reklama serwa , ale niech ci będzie dam tego lajka fap fapka Ale moją propozycją jest , żebyś napisał wszystkie ciekawostki dot. wrpsp np. , że mozna czolgac się na cqc. Jezeli juz chcesz zachecic nowych do tej oto gry to zrób to w jak najlepszy sposób :P Odnośnik do komentarza
Sharrot Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Właśnie ty to zrobiłeś I dzięki wszystkim za pozytywne oceny i like's. Odnośnik do komentarza
Szycha83 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 śmiało można grać , tam ten od nexona na psy schodzi ;p , mój nick ::DobrySkun::pisać jak co: wbijać na wrpsp Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Aj pobiorę jutro i zobaczę ;D Dodam edita jak ja odczuwam serwer ;D Odnośnik do komentarza
Aresoo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Sciągłem to: "Re: DOWNLOAD przez Niebieskiii ? So, 4 sie 2012, 23:19 Ok łapcie: https://dl.dropbox.c...WR_PSP_Beta.rar" jak klikam UpdaterWR to pisze ze nie mozna sie polaczyc z serwerem Path-y Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 jak to pobrac ?? Odnośnik do komentarza
Ślywaa Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Wady? Poziom kultury niektórych ludzi tam grających. "Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem" Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 To raczej tut nie jest i nie napisałeś ,że laggerów jest od zajebania Odnośnik do komentarza
p4blo01 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 tut nic fajnego ale sie postarales t odam like . A nie ktorzy tylko krytykowac umieją a sami nic nie umieją zrobic Odnośnik do komentarza
Sharrot Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 @up masz eacje. Odrazu hejtuja i tyle. @top a jesli chodzi o tych lagerow, to to tak nie jest ze ludzie laguja, to server, a nie najlepiej na innych zwalac. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.