Prawica Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Postacie: Gragas vs LeBlanc Zależy mi na: Niszczenie mida, dobry mid i late Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci. League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSpritex1 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Gragas zdecydowanie.Nie grałem ,ale na pewno lepiej wypada w late niż leblanc.Ma dasha,regen many z W,ciekawe, AoE ulti oraz sustain. ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carving85 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 lb na midzie jest można powiedzieć najlepsza(wiadomo nie na wszystkie postacie). Takich obrażeń wywalonych w cb w sekundę czy dwie niema chyba żadna postać. Leć to jest też jej największym minusem. Potrafi zjechać tankowi 3/4 hp nawet więcej na jedno combo ale to tyle. Żadnych czarów AoE (no poza tym doskokiem ale to małe obrażenia robi). Jak dostaniesz się na tyły tf to 1 sekunda i przeciwny ad carry już jest martwy ale jeżeli nie to masz problem i twoja przydatność jest mierna. Choć będąc zfeedowaną lb(4-5 killi więcej niż przeciwnicy) pokonywałem 3 przeciwników bez pomocy. A gragas bardzo przydatne ulti jak już ogarniesz to nim wygrywasz TF beczki zadające sporę obrażenia. Zdecydowanie w późniejszej fazie gry przydatniejszy jest gragas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RapidoTT Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Lb +Dash +Łańcuch który slowuje a potem snaruje +Przy nalozeniu Q i obojetnie jakiego czaru silenc i dodatkowe dmg +Ulti ktore kopiuje skill ostatnio uzyty i baardzo niski coldown tego ulti Ap carry /ad carry zjada w sekunde -Wymaga sporo ogaru -simple target (tylko dash ma aoe) Gdy pocisniesz dobrze early i mid game w late game tez robisz dmg. Gragas +dash +skill ktory odnawia mane +nawet gdy przegrywasz linie mozesz farmic beczkami +dobre ulti moze pomoc uciec i zmienic losy teamfightu +długo postoi na lini -Manozerny w early nawet "W"nie pomaga az tak bardzo -Nie ma mocniejszych CC prócz ulti. L2P E1 PLZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawica Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dobra, dzięki za pomoc. Wybrałem gragasa, macie po liku ;p Można zamknąć. League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.