WillyFooFoo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Hej. Mając samochód w klasie B należałoby już nauczyć jak to zrobić (dla niewtajemniczonych chodzi o użyciu nitro zaraz po starcie). Proszę o jakiś v-tut i ewentualnie wasze sugestie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pb14 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 wrzucasz skilla do auta z doskonalym startem najlepiej 3 gwiazdkowe i próbujesz przy starcie wycelować obroty silnika na zielone pole i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WillyFooFoo Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 any sugestions ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kortax Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dobrze jest metodą na wyczucie... np. 1) Odpalasz hacka z opcją ,,no cops" i tez ,,instant cooldown" choc to drugie niekoniecznie 2) Bierzesz pojedynczy poscig 3) I tu zaczyna się szkolenie się. chodzi o to żeby podczas odliczania (3..,2...,1...) wypatrzyć moment w którym musimy wcisnąć gaz do oporu tak żeby na komende start wskazówka obrotomierza była na zielonym. np w moim samochodzie wiem, że gdy znika dwójka to jest ten moment, w którym musze naciskać gaz do oporu. Hack jest niekonieczny, można robić np singleplaye i po prostu wychodzic, ale to obniza staty... a tak dostaniesz karty,expa i kase jeszcze tyle ode mnie DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Nie wiem jaki masz lvl ale jeżeli miałeś 50lv przed dodaniem tych skili to w Magazynie masz Skile itd. Montujesz skill szybki start (nie pamiętam jak to nie nazywa kolega up@2 wyjaśnił) I musisz wycelować idealnie na zielone ale z tego co pamiętam to jak zamonótujesz ten skill to ci się powiększa zielona przestrzeń jak kiedyś było tylko bez skili. P.s:"Grałem"Mam 50lv ponad 80aut ale nie chce mi się już grać Finish . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.