Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak zrobić idealny start ?

WillyFooFoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mając samochód w klasie B należałoby już nauczyć jak to zrobić (dla niewtajemniczonych chodzi o użyciu nitro zaraz po starcie). Proszę o jakiś v-tut i ewentualnie wasze sugestie ;D

Opublikowano

wrzucasz skilla do auta z doskonalym startem najlepiej 3 gwiazdkowe i próbujesz przy starcie wycelować obroty silnika na zielone pole i tyle

Opublikowano

Dobrze jest metodą na wyczucie... np.

1) Odpalasz hacka z opcją ,,no cops" i tez ,,instant cooldown" choc to drugie niekoniecznie

2) Bierzesz pojedynczy poscig

3) I tu zaczyna się szkolenie się. chodzi o to żeby podczas odliczania (3..,2...,1...) wypatrzyć moment w którym musimy wcisnąć gaz do oporu tak żeby na komende start wskazówka obrotomierza była na zielonym.

np w moim samochodzie wiem, że gdy znika dwójka to jest ten moment, w którym musze naciskać gaz do oporu.

Hack jest niekonieczny, można robić np singleplaye i po prostu wychodzic, ale to obniza staty... a tak dostaniesz karty,expa i kase jeszcze ;)

tyle ode mnie

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Nie wiem jaki masz lvl ale jeżeli miałeś 50lv przed dodaniem tych skili to w Magazynie masz Skile itd.

Montujesz skill szybki start (nie pamiętam jak to nie nazywa kolega up@2 wyjaśnił)

I musisz wycelować idealnie na zielone ale z tego co pamiętam to jak zamonótujesz ten skill to ci się powiększa zielona przestrzeń jak kiedyś było tylko bez skili.

P.s:"Grałem"Mam 50lv ponad 80aut ale nie chce mi się już grać Finish .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...