Skocz do zawartości

[Q] Jak zrobić idealny start ?

WillyFooFoo

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze jest metodą na wyczucie... np.

1) Odpalasz hacka z opcją ,,no cops" i tez ,,instant cooldown" choc to drugie niekoniecznie

2) Bierzesz pojedynczy poscig

3) I tu zaczyna się szkolenie się. chodzi o to żeby podczas odliczania (3..,2...,1...) wypatrzyć moment w którym musimy wcisnąć gaz do oporu tak żeby na komende start wskazówka obrotomierza była na zielonym.

np w moim samochodzie wiem, że gdy znika dwójka to jest ten moment, w którym musze naciskać gaz do oporu.

Hack jest niekonieczny, można robić np singleplaye i po prostu wychodzic, ale to obniza staty... a tak dostaniesz karty,expa i kase jeszcze ;)

tyle ode mnie

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Nie wiem jaki masz lvl ale jeżeli miałeś 50lv przed dodaniem tych skili to w Magazynie masz Skile itd.

Montujesz skill szybki start (nie pamiętam jak to nie nazywa kolega up@2 wyjaśnił)

I musisz wycelować idealnie na zielone ale z tego co pamiętam to jak zamonótujesz ten skill to ci się powiększa zielona przestrzeń jak kiedyś było tylko bez skili.

P.s:"Grałem"Mam 50lv ponad 80aut ale nie chce mi się już grać Finish .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q] Jak zrobić idealny start ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...