DamCiWygrac Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Posiadam: 3000 IP Zależy mi na: Dobrej, szybkiej jungli i dobrych gankach. Preferuję: Offtanków. Chcę, aby to była postać za 4800IP albo za 6300IP. Podawajcie swoje propozycje oraz + i - tych postaci. Generator by krycha1996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiWygrac Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastah1771 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Za tą cenę to chyba Nocturne będzie najlepszy. Plusy: - Duży dmg - Bardzo szybki jungler - Mocny w każdej fazie gry - Bardzo dobry ganker - Mobilny Minusy: - Szybko traci manę - Duże cd - Łatwo przerwać fear - Słabe statystyki bazowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymo99 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 skarner +jedna z najszybszych jungli i dobre statystyki bazowe +jego ganki sa op (po 6lvlu to w ogole masakra) +przeciwny ad carry bez qss jest useless +ma shielda ze speed upem +Q slow do spamowania, z sheenem cudenko +heal w skillu +shurleya+W i mamy very strong initiate na ad carry +swietny early game dmg +carruje gry +tankowaty -w early bez blue dlugo nie pociagniemy -brak dasha -runy na niego to 13 k ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiWygrac Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A Lee albo volimiś ? . Opłaca się, któregoś kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predek_ Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja polecam Jaxa : -doskok, -AoE stun, -ma łatwą jungle, -dobre gangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Olaf +slow z Q +passyw zapewnia mu szybką jungle ( im mniej ma HP tym więcej attack speeda) +true dmg +lifesteal + dodatkowy dmg z W +immune na CC z ulti "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamCiWygrac Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jaxa, Olafa i Udyra mam :P. Znudziły mi się te champy i chcę kupić coś nowego :P. Kto będzie z nich najlepszy? Lee, Volimiś czy Maokai? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo066 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Rengar +doskok z krzaków +spowolnienie/stown +heal +ulti znikanie +Dmg z Q Kazik +doskok +rakeitki +ewolucje +ulti znikanie wraz z duchem +Dmg z Q Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.