KeramxD Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam, Mam pytanie czy opcja serwera www Fresh na web4serv.pl wystarczy na małą stronę o mnie w WordPressie? Jeżeli nie to jaką opcje polecacie z tego hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfitura Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Podaj mi paramtery tutaj, ponieważ strona nie chce mi się załadować. Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casper Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja posiadam ten serwer www o nazwie fesh i stwierdzam, że jest on w 100% wystarczający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cz3ster Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dla WordPress wystarczy nawet najtańszy hosting nawet te za sms ponieważ ten CMS ma bardzo małe wymagania i jest bardzo wydajny. Wszystko jest zależne od ilości zainstalowanych wtyczek/modyfikacji oraz ruchu na stronie, według mnie w dzisiejszych czasach nawet najtańszy komercyjny serwer jest w stanie uciągnąć WP co prawda darmowe serwery tez sobie z nim radzą i to nawet nieźle. od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.