Envano Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Od dawna mam netia spota i działał normalnie i łączył się z xboxem. Teraz nie działa, jak chce połączyć się z wifi przez spota np z konsola, telefonem to ZASIĘG JEST! jest jakaś kłódka, wpisuje hasło, dobre! i nic dalej to samo internetu nie ma, a kreski z zasięgiem są.. o co chodzi? z góry dzięki Odnośnik do komentarza
LowPointer Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie wiem może spróbuj zmienić hasło na routerze i wpisz je na xboxie jeszcze raz?Sam mam netiaspota i xboxa360 i żadnych problemów Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Napisz w dziale Microsoft Xbox tam znajdziesz większą pomoc ,co do topica to nie wiem. Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 zmieniaj tryby routera b/g/n masz kilka opcji do wyboru zmień szyfrowanie na inne If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Envano Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 no ale jak to zmienić?, zawsze normalnie działał.. teraz świeci światło na biało, wszystko jest zasięg itp, ale nie działa.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.