dylek666 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siemanko ! Chciałbym wam przedstawić pewną propozycję. Mianowicie czy byłby ktoś chętny do za sponsorowania serwera Minecraft? Możecie pytać "Co z tego będę miał?" - Możliwość wybrania hostingu serwera - Możliwość wybrania ilość slotów (myślę, że 10 minimum) - Ranga VIP na serwerze + OP - Ewentualnie jakiś pixel art na serwerze Więcej "potrzeb" dla sponsora to już prywatnie można ustalić. Czy mam pomysł? Myślę, że serwer będzie typu survival z małymi dodatkami Ekonomii i Np. Działki dla VIPów. Dodatkowo plugin War, który dodaje możliwość dobrania się w drużyny i rozegrania bitwy na wyznaczonej arenie.Aby dowiedzieć się więcej lub zaproponować jakąś ugodę pisz na e-mail [email protected] lub pod tematem. Brak sygnatury jest oznaką inteligencji Odnośnik do komentarza
JodaMinecraft Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zakaz szukania sponsorów. Cls. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.