PL_SBX Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Posiadam: 3150 IP Zależy mi na: Dużej wytrzymałość może jakiś OffTank? Preferuję: Wojowników, myślałem o Xinie. A może jungler i kupić Shaco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandragors Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jeśli chcesz dużą wytrzymałość to na pewno nie Shaco. Pomyśl na olafem +slow z Q +true dmg z E +lifesteal i dmg z W +immune na CC z ulti "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść Niepokonanym Wśród tandety lśniąc jak diament Być zagadką, której nikt Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..." | exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Xin aktualnie w rotacji wiec testuj go i bedziesz wiedzial czy jest warty kupna dla ciebie. Olaf tez jest ok, ewentualnie dozbieraj do 4800 i masz irelie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiszon066 Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja bym wybral mordekaiser jest to swietny tank jesli trzeba:) duze dmg ze skili przy nie duzej ilosci ap i masz swietna pasywka. Dobry na mida lub topa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudzeKisiel Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Polecam Olafa +true dmg +dobry slow +wytrzymały pod offtanka +po użyciu ulti nic Cię nie zatrzyma +dobry pasyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forlan111 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Xin Zhao - Panteon - Blitz Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Dodaj wzór - 1h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsGrad Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ja zaproponuje Ci shena. Plusy : + AoE taunt + Free flash + Świetna pasywka + Ratuje dupę sojusznikowi i teleportuje nas + Tarcza + Ogromnie duzy dmg przy dużej wytrzymałości Minusy : - nie pograsz rankedów tak szybko nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krekis Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Bardzo dobrym off tank jest pantheon + dobra pasywka przy 1 vs 1 [niezawodana] + ulti dobre przeciw tf + E przy duzym AD przydaje sie do niszczenia tf + bardzo mocne skille [Q] znakomite na earle game + late combo [Q + W + E] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.