Craft4all Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam! Pomysł na taki serwer przyszedł mi kilka miesięcy temu, zebrałem odpowiednie pluginy, kupiłem dobry serwer, wszystko przygotowałem i oto co z tego wyszło Bonusy o których mowa w temacie: - Kopiąc kamień (stone) masz 0,40% szans na wypadnięcie kilku sztuk szlamu(od 2 do 5)! - 30% szans na drop kilku butelek exp z potworów! - Kopiąc netherrack masz 0,40% szans na wypadnięcie kilku brodawek(od 2 do 5)! - Niszcząc liście masz 0,60% szans na wypadnięcie kilku złotych jabłek(od 2 do 5)! - Jeśli zniszczysz szkło wypadnie szkło, a nie nic! - Z rud złota oraz żelaza po wykopaniu wypada od razu sztabka! Masz ciekawe pomysły na dodatkowe bonusy? Chętnie je dodamy! Swoje sugestie piszcie w komentarzach! Magiczny Przycisk na spawnie! Magiczny przycisk znajduje się na spawnie. Teleportuje gracza w losowe miejsce na świecie. U nas nie ma campienia na nowych jak to bywa na prawie każdym serwerze To coś w stylu magicznego guziczka na serwerze hardcore skkf IP: 176.9.92.111:25660 ZAPRASZAMY!Witam! Pomysł na taki serwer przyszedł mi kilka miesięcy temu, zebrałem odpowiednie pluginy, kupiłem dobry serwer, wszystko przygotowałem i oto co z tego wyszło Bonusy o których mowa w temacie: - Kopiąc kamień (stone) masz 0,40% szans na wypadnięcie kilku sztuk szlamu(od 2 do 5)! - 30% szans na drop kilku butelek exp z potworów! - Kopiąc netherrack masz 0,40% szans na wypadnięcie kilku brodawek(od 2 do 5)! - Niszcząc liście masz 0,60% szans na wypadnięcie kilku złotych jabłek(od 2 do 5)! - Jeśli zniszczysz szkło wypadnie szkło, a nie nic! - Z rud złota oraz żelaza po wykopaniu wypada od razu sztabka! Masz ciekawe pomysły na dodatkowe bonusy? Chętnie je dodamy! Swoje sugestie piszcie w komentarzach! Magiczny Przycisk na spawnie! Magiczny przycisk znajduje się na spawnie. Teleportuje gracza w losowe miejsce na świecie. U nas nie ma campienia na nowych jak to bywa na prawie każdym serwerze To coś w stylu magicznego guziczka na serwerze hardcore skkf IP: 176.9.92.111:25660 ZAPRASZAMY! . Odnośnik do komentarza
pawelekpro Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 DUBBLE! Odnośnik do komentarza
MinecraftHubix Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mi serwer niedziala ;/ Odnośnik do komentarza
botanicFTS Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/727199-247-survivalfrakcjepo-polsku-non-premium-brak-lagow-dodatkowe-bonusy-30-slotow-zapraszamy/#entry5260986 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.