MagcikWarrior Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Postacie: Diana vs. Rengar Zależy mi na: DMG i ogólnie zabawa ! Dodatkowe informacje: Generator by - Krystian - By humannus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauzer Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zdecydowanie rengar swietny dmg z 2x q a fun jest duzy jesli w tf wpadasz na ult w nafeedowanego ad carry a on nawet nie zdazy zareagowac albo jak uciekniesz z paroma hp na ult Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1622 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Regnar i Diana to ciekawe postacie pamiętam jak Diana była w rotacji na początku slaba do 6 lvl a potem z ulti to śmiac mi sie chciało jak wpadaem w 3 gości i w 10 sek 2 juz nie bylo Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RapidoTT Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie no dafuq tyle ze podales ad i ap >.< L2P E1 PLZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo066 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 rengara też pod ap można zrobić ale lepszy pod Ad no i pytanie chcesz ap czy ad bo obie postaci są tankowate Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.