mateusz6-9 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Posiadam: 6300 IP Zależy mi na: Dobrym dmg jak i obronie Preferuję: Postac mozebyc na kazdy lane. Prosze o +/- Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krekis Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 polecam NOC + znakomite ulti przydaje sie przy gonieniu jak i uciekaniu + dobra pasywka przydaje sie przy tf + E jest bardzo przydatne przy starciach 1 vs 1 + Walki przy uzyciu na poczatku Q jest bardzo przydatna nie tylko dlatego ze zadaj wysokie DMG ale tez zostawia slad zmierzchu co powoduje wzmocnienie ataku i speeda noc-y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz6-9 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jakie postacie maja w skillu jakims free flasha albo chodziaz przyspieszenie biegu, ewentualnie skok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo066 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Rengar +donry jungler/solo top +doskok z krzaków +spowolnienie/stown +heal +ulti znikanie +Dmg z Q Kazik +dobry jangler ale nie wiem czemu tyle osób go nie lubi/mid/ +doskok +rakeitki +ewolucje +ulti znikanie wraz z duchem +Dmg z Q Yorick +dobry solo top/mid +Dmg +nie papierowy +ogólnie guhle :P +i ulti że nawet gdy przegrasz to masz szanse dobć typka :P jest tego więcej ale zobacze co inni napiszą Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1622 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Regnar jak sie nie myle ma skok w pasywie jezeli jestesmy w krzakach Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauzer Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ezreal to swietny ad carry przez wielu uwazany w tym momencie za najlepszego. Jesli sie ogarnia masz duzo attack speed bez itemow oraz darmowy flash pod skillem e jak i globalne ulti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz6-9 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Rengara mam. A co z dystansowych polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1622 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jayce dobry grałem na koncie kolegi nim jezeli ogarniesz combo to all jedziesz jak nw Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.