Loocker Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 [/font] Tematyka:Metin2 Wysokość:Taka jak moja obecna Szerokość:taka jak moja obecna Napis/y:LoockerPL, YouTube, Kliknij! (tak ładnie to porozstawiać) Kolorystyka:Zielone, niebieskie, takie jasne + ciemne kolorki. Dodatkowe informacje od zlecającego: Generator by krycha1996 dla Tematyka: Takie cos co mam obecnie http://www.youtube.com/user/loockerpl?gl=PL&hl=pl, wiecie, cos jasnego. Wysokość:Na cały ekran Szerokość:Na cały ekran Napis/y:Po lewo, LoockerPL (w pionie) po prawo SUBSKRYBUJ! (także w pionie) Kolorystyka:Jasne kolory Dodatkowe informacje od zlecającego:Brak, Generator by krycha1996 dla Za zrobienie sygnaturki daję limit like, i 5 do profilu. Za zrobienie tła daję tydzień lajkowania i 5 do profilu Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 ref Odnośnik do komentarza
KeramxD Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Soryy Jestem początkujący Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 no cóż jednak na na takie cos nie liczyłem, ale like za chęci :] Odnośnik do komentarza
KeramxD Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mogę zaraz zrobić tło na yt trochę lepiej jak znajdę czas. Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 dobrze, tylko przeczytaj jakie chcę ;D Odnośnik do komentarza
HaitiPL Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 lub Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo . Odnośnik do komentarza
KeramxD Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jaka tematyka tego tła? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.