Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Która broń jest lepsza?

MoyRD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie odnośnie broni, która z tych co podam jest najlepsza na mapki typu Oil Rig (na niej gram najczęściej).

M417 Combat

M6A2-SRT

REC7

Opublikowano

REC7 i M6A2-SRT są najlepsze, ale według mnie na Oil Riga lepsze będzie REC7, ma zoom jak snajpa.

Obie bardzo dobrze nadają się na tą mapę.

Opublikowano

Ja chętnie bym brał M417 Combat. Według mnie jedna z lepszych broni w combacie lecz SRT też znakomicie strzela.

Opublikowano

To prawdę mówiąc zależy jaką bronią potrafisz grać. Bo wiesz, nawet jakimś gównem może ci się lepiej grać, niż bronią za NX

9368_gold.png

Opublikowano

Flinn chyba Ci się coś pomyliło REC7 jak snajpa ? Rec7 rangers ma jak snajpa. Ja bym ci polecił M6A2 SRT pisałem gdzieś w lipcu posta to mi ją dużo osob poleciło :) Jak był event to mogłeś kupic limitowana edycje XM-8 ta brón wymiata.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

M417 Combat !

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

REC7 najlepsza

Combat Arms: Ranga: LTC2 K/D: 1.79 Clan: bez clanu Permy: REC7,MP7 Mod, Autumn G36E Valk. Nazwa: krawc

Opublikowano

Na Twoim miejscu kupiłbym każdą z wymienionych na dzień i tą którą najlepiej Ci się gra kupił na dłużej.

Zależy to również od trybu, mapki jak i taktyki. Jeżeli grasz najczęściej na oilu, to zależy czy grasz np. z AR/SMG i Snajpą, czy tylko z jedną bronią.

Jeżeli grasz z jedną bronią, to bym Ci polecił REC7 ze względu na celownik jak ze snajperki, jeżeli dodatkowo masz SR w backpacku to M6A2-SRT, mały recoil i dobrze się nim gra.

KmnQq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...