Skocz do zawartości

[Projekt] Warrock Poland

Impression.

Ankieta dotycząca WRPL  

86 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to dobry pomys? ?

2. 2. Czy robi? spolszczenie do WRPSP ?

Rekomendowane odpowiedzi

WarRockPoLand

Witam ! Dzisiaj chce Wam zaprezentować mój projekt: WarRockPoLand (WRPL) . Będzie to mianowicie spolszczenie do WarRock'a . Sprawa ma się tak, że zajmie mi to baardzo dużo czasu i pracy. I od razu informuję, że nie spolszcze WarRocka w 100%. Było by to nie możliwe. Spolszczę najpotrzebniejsze, rzeczy w grze. Nie dam rady spolszczyć lunchera itd. Jest też takie, ALE. Przy każdej aktualizacji jaką Nexon zrobi będę musiał robić spolszczenie znowu tyle, że tylko z tym co dodali na WR. Czyli np. jakiś nowy event to będę go musiał spolszczyć. Jak widzicie wymaga wiele pracy, czasu i dobrego zorganizowania, więc myślę , że pomożecie mi z tym wspierając mnie gdyż TYLKO WAM udostępnię ten oto projekt.

Będę Was na bieżąco informował o postępach projektu.

Dodam, że będzie to także spolszczenie do WRPSP. Tylko troszkę je zedytuję .

Pozdrawiem, Awesome.

moze najpierw zrob te spolszczenie a potem zakladaj temat . a co jak nagle sie rozmyslisz? Po za tym nie ma sensu spolaszczać (albo spalszczać) warrocka , bo on nie wymaga znajomości języka angielskiego . Chyba wiadomo co to item shop, albo buy

@down a po co spolszczenie . Powiedziałem ci co o tym myśle , a ty już się denerwujesz? Po co warrockowi język polski ?

i nie pisz posta przed upływem 24 h . Nie chodzi o to ze sie czepiam , ale mogles napisac tak jak ja w MPCym poscie @down .

1361453243-U739101.png

Jeśli potrzebujesz pomocy to zgadamy się na PW ale póki co dokończę to co powinienem bo ostatnimi czasy nie mam zbyt wiele wolnego czasu.

W zasadzie czcionke dałoby się zrobić ale będzie to wymagało czasu...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zrobisz jedynie spolszczenie do plików graficznych i to także nie do każdego. Gdyż np. opisów broni nie zmienisz gdyż jest to zabezpieczone.

Najpierw zrób potem pisz. Po co nas o tym informujesz? Jeżeli chcesz spolszczenie do WRPSP to pisz bo mam cały WRPSP spolszczony, tylko musiałbym poszukać tego pliku.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Osobiscie? Uwazam ze mogloby takie cos wypalic, gdybys walnal czcionke, a to nie jest latwe.

Dla sceptykow: Czemu nie?, Moze gdyby ta wersja byla poprawna, to nexon by sie tym troche zainteresowal i byloby oryginalne wgrane w WR, lecz tylko czesciowe spolszczenie?

Pracuj pracuj, informuj o postepach. Ale na przyslosc zaloz temat jak juz zakonczysz prace. Sorki ze bez polskich znaków ale coś mi się z klawą wcześniej stało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Projekt] Warrock Poland   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...