Skipper_ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 JAk w temacie.Już dwa razy padł mi ammor rack od IS-3 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Bok wieży tam bardziej z tyłu BTW Czytałem gdzieś na forum że teraz w ZSRR nie ma już ammo racków w wieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skipper_ Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @Up są szczegółlnie w wieży już padł mi 2 razy a byłem wież przodem ustawiony xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flap Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Na przodzie wieży nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisp Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://www.wotdb.info/?pl#item-tree-18071258 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Strzelaj w bok wiezy albo sciagnij jakiegos moda "Gdzie strzelac". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darosm1 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 IS-3 ma ammo racka na kadłubie \. pod wierzą zboku między 2 a 3 kołem nad _________ / . \ oooooooooo tam gdzie kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerekPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 up piękny rysunek - może zostaniesz grafikiem'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravoner Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 IS-3 ma ammo racka na kadłubie \. pod wierzą zboku między 2 a 3 kołem nad _________ / . \ oooooooooo tam gdzie kropka W ten gdzie sa gaski trudniej trafic bo zamiast trafic w niego to zdejmujemy gaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerekPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 w tym miejscu sie nie ściąga gąsek jakbyś kiedyś próbował .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
askolek Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 IS-3 ma ammo racka na kadłubie \. pod wierzą zboku między 2 a 3 kołem nad _________ / . \ oooooooooo tam gdzie kropka sprzód czołgu jest po prawej czy po lewej? , a może to widok z sprzodu/tyłu? W ten gdzie sa gaski trudniej trafic bo zamiast trafic w niego to zdejmujemy gaski. Gąsek tam nie zdejmiesz. Gąski zdejmujesz strzelając w pierwsze lub ostatnie kułeczko w gąsienicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesMrokuS Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ci którzy piszą że na wieży nie mają lub nie znają się na IS-3 ... Żeby padło mu ammo musisz bić z przodu w kadłub (trochę niżej niż obracanie wieżyczki zawsze mi tam pada ammo jak mi walną (dlatego nie lubię IS-3) ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.