MrRysiooo Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cześć,otóż mam problem z włączeniem Metin2.Kiedy wszystko się załaduje wyskakuje taki error: _____________________________________ HACK_SHIELD START_SERVICE_ERROR (errorCode=204) _____________________________________ Liczę na waszą pomoc Odnośnik do komentarza
NexusLaMeR Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zaktualizuj jeszcze raz klienta gry, jeżeli masz jakieś hacki dodane, to zainstaluj po raz 2 metka w innym folderze spaczuj go, a następnie skopiuj pliki hs do folderu z metkiem, i powinno działać. Odnośnik do komentarza
Sawana Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pewnie masz jakieś hacki i Ci je wykrywa. Usuń i zainstaluj jeszcze raz metka. Powinno działać. Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x Odnośnik do komentarza
NexusLaMeR Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Pewnie masz jakieś hacki i Ci je wykrywa. Usuń i zainstaluj jeszcze raz metka. Powinno działać. Więc mu to samo odpisałem, z tym że jak ma hacki a nie chce ich usuwać to moje rozwiązanie jest o wiele lepsze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.