YankesProductio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 x Odnośnik do komentarza
botanicFTS Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 co z ciebie za typ, wrzucasz to na swój kanał żeby nabić wyświetlenia, jeszcze takim klasykiem. niech cie Odnośnik do komentarza
Clear500 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja lubie bezbeku . Na chuj spamujesz ? Idz na inny dzial ????? Odnośnik do komentarza
ddfasdfasd Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 wypierdalaj gimbusie Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Niepotrzebny temat w ,którym będzie spam. Nie słucham ich. Odnośnik do komentarza
sensus12 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A ja napisze co innego Ja lubię <> Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wyjdź, i nie wracaj. Nie lubię cię Odnośnik do komentarza
h1250225 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 które to twoje konto na yt ? jak miałeś te swoje yankesproductio to minusiki leciały i po chwili zwijałeś linki do filmików może teraz po kilku minusikach znowu przestaniesz dawać tu linki to swojego kanaliku Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.