Skocz do zawartości

[pytanie]Mod na bronie do aktualnej wersji mc(1.3.2)

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie czy istnieje jakiś mod na bronie chodzi mi o karabiny pistolety snajperki granaty itp do minecrafta 1.3.2 ? jak tak to proszę o linki

i kogoś kto pomorze wrzucić ten mod na serwer bukkit :) oczywiście admin w nagrode

(może już się ktoś pytał ale ja jestem taki trochę leń i nie chce mi się szukać xD)

daje like!!!

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

@up a mógł byś mi dokładniej powiedzieć ?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

dzięki wielkie obaj macie like :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [pytanie]Mod na bronie do aktualnej wersji mc(1.3.2)   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...