Gość SynekMTG Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siema. Moje pytanie brzmi: Kim grać na początek i w jaki czas dobije 30 poziom by grać w grze rankingowej i czym ta gra różni się od pozostałych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
190475378597218903438 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 1. Garenem ponieważ jest łatwy do ogarnięcia 2. 2-3 miesiące 3. Za gry rankingowe jest liczone ''elo''. Czym większe elo tym wyżej jesteś w rankingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Miszcz Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Najpierw się naucz grać a nie od razu gry rankingowe... Łatwe postaci to ad carry, postacie walczące na dystans, które cechują się dużymi obrażeniami z autoattacków (no czyli ciachasz w kogoś bez używania skilli, oczywiście też posiadają skille i też zadają obrażenia ale nie są takie potężne jak championów bazujących na magii). Ashe, Sivir, najtańsze ad carry, łatwe do ogarnięcia. Master Yi, ad carry walczący w zwarciu, jak złapie dużo fragów to na prawdę, ciężko go zabić. fb.com/myrodj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
isarow Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Kup postać - Master Yi , łatwy na początek , ma pro dmg . To w ile czasu dobijesz , zależy jak będziesz grać , czy dużo itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Możesz zacząć gre teemo łatwa do ogarniecia ,a dobry build masz tu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dobra dzięki za wszystkie odpowiedzi Cls. @Lancer nie chcę iść od razu na rankingowe, chce się nauczyć grać by potem iść na rankingowe lecz już chciałem wiedzieć o co z nimi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.