James1919 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mam pytanie może trochę dziwne jaki nick w miecrafcie ma MinecraftBlow czy taki sam YouTube czy inne nie jestem jego super wielkim fanem i nie oglądam wszystkich jego odcinków ale zacząłem grac na jego serwie i chciałem wiedzieć Daje Like (latwo je zdobyć Cześć... Odnośnik do komentarza
Tsakui Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tak, jego nick to MinecraftBlow. Odnośnik do komentarza
Risen. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A konkretnie to minecraftblow z małych liter, bo z dużych było zajęte... : D Odnośnik do komentarza
James1919 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 No to macie like a w sumie to ciekawe czemu brał nick który już ktoś miał Cześć... Odnośnik do komentarza
DenGGy Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Brał taki nick ponieważ może już kiedyś taki miał (bez konta na minecraft.net) komuś się spodobał i go zajął. Odnośnik do komentarza
RaydomGame Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A konkretnie to minecraftblow z małych liter, bo z dużych było zajęte... : D Nie zajęte tylko Rezi mówił ,że zrobi konto o nazwie MinecraftBlow i blow z pośpiechu wpisał z małych liter Odnośnik do komentarza
needyourplay Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Co to za różnica?? Nawet jak zarejestrujesz się na serwerze na nicku z dużych liter i później wejdziesz na nicku z małych liter to nie musisz się rejestrować tylko wystarczy się zalogować! Tylko oczywiście nick musi być ten sam, np. LaLaLa53 i lalala53 ! Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 kiedyś miał Duszkiss ;] Teraz nie wiem By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.