lukis9987 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 jak w temacie mam problem ze zmianoa chasla zapomnoalem jakom datę urodzenia wpisalem Odnośnik do komentarza
Gość SynekMTG Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jeśli zapomniałeś chociaż jednej rzeczy której wpisywałeś przy rejestracji to nie możesz zmienić/przypomnieć hasła. Jedynym rozwiązaniem pozostaje Ci napisanie do supportu chociaż to jest support Nexon i mają w głębokim poważaniu większość wiadomości. Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie da się tego zrobić niestety juz było dużo takich tematów i wszystko pozostaje bez zmian. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jeśli zapomniałeś chociaż jednej rzeczy której wpisywałeś przy rejestracji to nie możesz zmienić/przypomnieć hasła. Jedynym rozwiązaniem pozostaje Ci napisanie do supportu chociaż to jest support Nexon i mają w głębokim poważaniu większość wiadomości. Da radę, da panowie, ponieważ sam zmieniałem. Wystarczą dane do innego konta i trochę czasu, oraz mózgu. Widziałem ten sposób, na mpgh, tylko teraz ciężko będzie to znaleźć. Ps. Piecu jest świadkiem, ponieważ sam wysyłał mi link do tego sposobu, i pisałem do niego z konta, gdzie zmieniałem hasło : P Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 up@ Ci wyjasnij poszukaj na mpgh fajnie ,że jest taki sposób. Odnośnik do komentarza
Pan Hakier Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 JUŻ NIE MA!!! Sam dane odzyskiwałem ale to było parę miesięcy temu... Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 JUŻ NIE MA!!! Sam dane odzyskiwałem ale to było parę miesięcy temu... Ja nie odzyskiwałem danych, tylko zmieniałem hasło danymi do innego konta. W taki sposób nawet hacknąłem konto w CA Odnośnik do komentarza
Diabel_4 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A ja dodam, że hasło to się piszę tak: hasło a nie chasło. Słownika się poucz. A tak po a tym jak piszesz coś na forum z błędem to ci samo pokazuje, tak ciężko to sprawdzić i poprawić? Ja mam problemy z ortografią i stwierdzoną dysortografię, a jednak potrafię upilnować błędów i zdarzają mi się bardzo sporadycznie jak występują. A taki banalny błąd to trzeba chyba tylko siedzieć i nic nie robic. W 2 klasie podstawówki mnie tego uczyli. Teraz jestem w 3 GIM i dalej pamiętam, że hasło, hałas, harcerz, herbata pisze się przez samo "h". Więc przestań siedzieć przed CA i rusz dupę do szkoły. Lepiej na tym wyjdziesz! Moja ulubiona broń to M4A1 Sopmod M416 CQB Cammo M417 SB Minigun Lubie grać jeszcze wszystkimi M32 Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja nie odzyskiwałem danych, tylko zmieniałem hasło danymi do innego konta. Mnie też się wydaje że to jest nieaktualne i obecnie nie da się zmienić hasła jednym lub drugim sposobem, to samo z odzyskiwaniem danych do konta. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mnie też się wydaje że to jest nieaktualne i obecnie nie da się zmienić hasła jednym lub drugim sposobem, to samo z odzyskiwaniem danych do konta. Jeżeli się nie spróbuje, to nie będzie pewności . Odnośnik do komentarza
lukis9987 Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A ja dodam, że hasło to się piszę tak: hasło a nie chasło. Słownika się poucz. A tak po a tym jak piszesz coś na forum z błędem to ci samo pokazuje, tak ciężko to sprawdzić i poprawić? Ja mam problemy z ortografią i stwierdzoną dysortografię, a jednak potrafię upilnować błędów i zdarzają mi się bardzo sporadycznie jak występują. A taki banalny błąd to trzeba chyba tylko siedzieć i nic nie robic. W 2 klasie podstawówki mnie tego uczyli. Teraz jestem w 3 GIM i dalej pamiętam, że hasło, hałas, harcerz, herbata pisze się przez samo "h". Więc przestań siedzieć przed CA i rusz dupę do szkoły. Lepiej na tym wyjdziesz! nie wpierdalaj się do mojej ortografii cioto co cie to obchodzi jaj ja pisze spieszyło mi się i nie zważałem na błędy tak komentarz wsac sobie w dup Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.