Skocz do zawartości

[Q] Jak odzyskać dane do zmiany chasla

lukis9987

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli zapomniałeś chociaż jednej rzeczy której wpisywałeś przy rejestracji to nie możesz zmienić/przypomnieć hasła. Jedynym rozwiązaniem pozostaje Ci napisanie do supportu chociaż to jest support Nexon i mają w głębokim poważaniu większość wiadomości.

Jeśli zapomniałeś chociaż jednej rzeczy której wpisywałeś przy rejestracji to nie możesz zmienić/przypomnieć hasła. Jedynym rozwiązaniem pozostaje Ci napisanie do supportu chociaż to jest support Nexon i mają w głębokim poważaniu większość wiadomości.

Da radę, da panowie, ponieważ sam zmieniałem. Wystarczą dane do innego konta i trochę czasu, oraz mózgu. Widziałem ten sposób, na mpgh, tylko teraz ciężko będzie to znaleźć. Ps. Piecu jest świadkiem, ponieważ sam wysyłał mi link do tego sposobu, i pisałem do niego z konta, gdzie zmieniałem hasło : P

9368_gold.png

A ja dodam, że hasło to się piszę tak: hasło a nie chasło. Słownika się poucz. A tak po a tym jak piszesz coś na forum z błędem to ci samo pokazuje, tak ciężko to sprawdzić i poprawić? Ja mam problemy z ortografią i stwierdzoną dysortografię, a jednak potrafię upilnować błędów i zdarzają mi się bardzo sporadycznie jak występują. A taki banalny błąd to trzeba chyba tylko siedzieć i nic nie robic. W 2 klasie podstawówki mnie tego uczyli. Teraz jestem w 3 GIM i dalej pamiętam, że hasło, hałas, harcerz, herbata pisze się przez samo "h". Więc przestań siedzieć przed CA i rusz dupę do szkoły. Lepiej na tym wyjdziesz!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

A ja dodam, że hasło to się piszę tak: hasło a nie chasło. Słownika się poucz. A tak po a tym jak piszesz coś na forum z błędem to ci samo pokazuje, tak ciężko to sprawdzić i poprawić? Ja mam problemy z ortografią i stwierdzoną dysortografię, a jednak potrafię upilnować błędów i zdarzają mi się bardzo sporadycznie jak występują. A taki banalny błąd to trzeba chyba tylko siedzieć i nic nie robic. W 2 klasie podstawówki mnie tego uczyli. Teraz jestem w 3 GIM i dalej pamiętam, że hasło, hałas, harcerz, herbata pisze się przez samo "h". Więc przestań siedzieć przed CA i rusz dupę do szkoły. Lepiej na tym wyjdziesz!

nie wpierdalaj się do mojej ortografii cioto co cie to obchodzi jaj ja pisze spieszyło mi się i nie zważałem na błędy tak komentarz wsac sobie w dup

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q] Jak odzyskać dane do zmiany chasla   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...