Skocz do zawartości

[Petycja] Zdjęcie RMCF ze stanowiska !

Impression.

Czy chcesz by RMCF odszedł ?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz by RMCF odszed? ?

• Tak
      3
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

RMCF

Witam. Pisze tutaj jako przedstawiciel. Szarych nic dla was nie znaczących użytkowników. Do rzeczy: Pan RMCF banuję/daje bloki/warny cały czas za coś co jemu się nie spodoba mimo, iż to jest w regulaminie. To jest absurdalne. Na waszym miejscem zastanowił bym się dłuugo przed przyjęciem kogoś takiego. Jeżeli on potrafi dać perma osobie, która ma w sygnaturze napis: Jebać RMCF tylko Barca (Kluby piłkarskie) to moim zdaniem jest osobą mało inteligentną i nie powinien prowadzić tak wysokiego stanowiska ! Szczerze wolał bym dać już "daroniana" na global moda niż RMCFa. Ostatnio dostałem warna w rozmowie za napisanie: Co już kolege Zans zaprosiłeś ? Pozdrawiam Cie RMCF. Dosłownie coś takiego i otrzymałem warna w postaci +5% i blok na 4dni ! Chociaż można tylko na 3... Ale to nie tylko mi robi na złość, ale i innym użytkownikom ! Jeżeli ktoś jest za lub przeciw proszę pisać w odpowiedziach, ankiecie. Koniec tego terroru... Tyle razy miał w statusie "chce ktoś jeszcze bana?" i po tym były MASS BANY. U każdego ten Pan ma chyba na pieńku.

Droga Administracjo. Przyjmijcie tą sprawę całkiem na poważnie bo przez tego osobnika forum traci na wartości ! Patrzcie racjonalnie i przyszłościowo, a nie przez to czy go któreś z Was lubi. Nie trzyma się zasad, łamie regulamin, nie dostaje warnów ! (Było tak w jednym ze zleceń)

Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy i o dobro użytkowników !

Ps. RMCF nie możesz dać za to Perma/Warna/Zamknąć tematu. Zgodne z regulaminem !

@Down. Gdyby nie Antix, TCQ, kierzek,kokosz, Gamus był by syf. On jest zbędny.

@2Down. To pisz

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Petycja] Zdjęcie RMCF ze stanowiska !   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...