Dranzer1 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam mam prośbe do was , czy byście mogli mi podać specjalizacje pod : Jungle (bez many ) (z mana) , Ad bruiser , Ap bruiser , Ad carry , Ap Carry i pod supporta . Wiem ,że troszke głupia prośba bo moge dużo tego znaleść na innych stronach ale potrzebuje żeby były one w miarę dobre Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miksterek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/733538-pytaniejak-uoy-masterie/ Popatrz tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymo99 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 solomid.net/guides.php patrz na swojego champa i tam masz masteriesy (pod jungle najlepsze poradniki sa TheOddOne'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.