jankeswsh Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Siema mam taki problem ze gdy uruchamiam hacka na moim komputerze to nie wyskakuje w ogule menu w nim moim kolega chodzi wszystko maja taki sam system operacyjny win 7 64 mam visual c++ 2005 2008 2010 i net framework 4 uruchamiam hacka jako admin i nic prosze o pomoc max lajk dodam jeszcze ze na injektorze jest napisane ze injectowanie zakonczone sukcesem Odnośnik do komentarza
ignorehax Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 A masz wyłączoną zapore i anty wirusa? Odnośnik do komentarza
PROSHOTER1994 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 nie tylko tobie hacki nie działają mam programy zainstalowane typo c++ i ine programy na win zaporę mam wyłączoną i anty wirusa też i nie tylko tobie i mi nie działają to już koniec hackowania to było pewnie że w końcu się wszystko rozjebie co nowy hack to większość hacków do 5 godzin crash Odnośnik do komentarza
mkkmarcin Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Jesli chodzi ci oo crash to jest normalka ;p Nawet jak mialem vipa od kuzyna jakiegos haka tez crashowal czasami . A jesli chodzi o sytem to w 7 32bit jest stabilniejszy ;p BUM Odnośnik do komentarza
Sharrot Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 A może hack jest nie zuktualizowany ;p To by wszystko wyjaśniało Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.