Skocz do zawartości

[Sugestia] Kategoria Sprzęt

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

@Up

Subforum o komputerach zbędne? Jeżeli by go nie było to tematy typu "czy ten komputer będzie dobry?" były by falą spamu w poszczególnych działach i odpowiadali by wielcy znaffffcy mówiący że "potwór" z allegro jest wart swojej ceny, a tak jest subforum "komputery" gdzie są ludzie znający się na rzeczy np Anoizm albo ja itd.

@Topic

Jestem na NIE wystarczy subforum komputery po za tym jest już dział konsole.

1372333810-U137250.jpg

Kurwa... to mój tekst :< Pozwe Cie o prawa autorskie!

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Ja proponuje jeszcze pare subfor:

• Mikrofale
  • Tostery
  • Opiekacze
  • Lodówki (hackshieldy itp)
  • Gofrownice
  • Kuchenki, które podzielimy na subsubfora:
  • Elektryczne
  • Gazowe
  • Inne

Do tego dział "Inne AGD", w którym będą wszelkie roboty kuchenne.

Na serio - ogarnijcie się z tymi subforami. Jak ktoś chce tableta, na 90 % wybierze taki z Androidem albo iOSem, a od tego są działy. Dział Konsole istnieje. Dział radia? Pożywka dla reklamy, nikt z userów nie będzie tam siedział, powstanie tylko pare tutów jak postawić swoje internetowe radio itp...

ofc na nie.

Ale mi chodzi o dział typu sprzęty w którym będzie rozbudowana elektronika, a nie motoryzacyjna w przypadku kolegi wysoko ,,Kombajn".

Myślę, że najlepiej jakby była kategoria sprzęt w której byłyby komputery, konsole, a nie wszystko osobno i bezsensu...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Ja proponuje jeszcze pare subfor:

• Mikrofale
  • Tostery
  • Opiekacze
  • Lodówki (hackshieldy itp)
  • Gofrownice
  • Kuchenki, które podzielimy na subsubfora:
  • Elektryczne
  • Gazowe
  • Inne

Do tego dział "Inne AGD", w którym będą wszelkie roboty kuchenne.

Na serio - ogarnijcie się z tymi subforami. Jak ktoś chce tableta, na 90 % wybierze taki z Androidem albo iOSem, a od tego są działy. Dział Konsole istnieje. Dział radia? Pożywka dla reklamy, nikt z userów nie będzie tam siedział, powstanie tylko pare tutów jak postawić swoje internetowe radio itp...

ofc na nie.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Sugestia] Kategoria Sprzęt   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...