Paradisia Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cześć. Moim zdaniem powinna być kategoria sprzęt, a w niej: *komputery *tablety *konsole i w tym poddziały w konsolach *radia itp. Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent. Odnośnik do komentarza
ScoTube Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie bo nie. To forum o grach nie o kombajnach. Odnośnik do komentarza
Konfitura Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 zróbmy działy do kazdej dziedziny ! będziemy zajebiści i na prawdę wtedy będzie to forum o grach!Weeeeee Nieregulaminowa sygnatura Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 jest sub forum o komputerach myśle że zbędne choc niewiem co o tym myśleć Neutral Odnośnik do komentarza
Flap Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @Up Subforum o komputerach zbędne? Jeżeli by go nie było to tematy typu "czy ten komputer będzie dobry?" były by falą spamu w poszczególnych działach i odpowiadali by wielcy znaffffcy mówiący że "potwór" z allegro jest wart swojej ceny, a tak jest subforum "komputery" gdzie są ludzie znający się na rzeczy np Anoizm albo ja itd. @Topic Jestem na NIE wystarczy subforum komputery po za tym jest już dział konsole. Odnośnik do komentarza
Lenartowy Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Kurwa... to mój tekst :< Pozwe Cie o prawa autorskie! Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja proponuje jeszcze pare subfor: Mikrofale Tostery Opiekacze Lodówki (hackshieldy itp) Gofrownice Kuchenki, które podzielimy na subsubfora: Elektryczne Gazowe Inne Do tego dział "Inne AGD", w którym będą wszelkie roboty kuchenne. Na serio - ogarnijcie się z tymi subforami. Jak ktoś chce tableta, na 90 % wybierze taki z Androidem albo iOSem, a od tego są działy. Dział Konsole istnieje. Dział radia? Pożywka dla reklamy, nikt z userów nie będzie tam siedział, powstanie tylko pare tutów jak postawić swoje internetowe radio itp... ofc na nie. Odnośnik do komentarza
Piecu Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Już było wałkowane. Jeśli chcesz mieć takie to idź na forum elektroniczne. To forum o hackach... Nie Odnośnik do komentarza
Endynem_ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie i już. Odnośnik do komentarza
Paradisia Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ale mi chodzi o dział typu sprzęty w którym będzie rozbudowana elektronika, a nie motoryzacyjna w przypadku kolegi wysoko ,,Kombajn". Myślę, że najlepiej jakby była kategoria sprzęt w której byłyby komputery, konsole, a nie wszystko osobno i bezsensu... Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent. Odnośnik do komentarza
9Jarek9 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja proponuje jeszcze pare subfor: Mikrofale Tostery Opiekacze Lodówki (hackshieldy itp) Gofrownice Kuchenki, które podzielimy na subsubfora: Elektryczne Gazowe Inne Do tego dział "Inne AGD", w którym będą wszelkie roboty kuchenne. Na serio - ogarnijcie się z tymi subforami. Jak ktoś chce tableta, na 90 % wybierze taki z Androidem albo iOSem, a od tego są działy. Dział Konsole istnieje. Dział radia? Pożywka dla reklamy, nikt z userów nie będzie tam siedział, powstanie tylko pare tutów jak postawić swoje internetowe radio itp... ofc na nie. Odnośnik do komentarza
JodaMinecraft Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Koledzy Up wyjaśnili na Nie. Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 No nie rób se jaj. Ile ty masz lat? NA NIE. @Down: Jak człowiek poważny może myśleć o dodaniu radia? .. Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ile ty masz lat? Co do tego ma wiek ? Po co kolejny, beznajdziejny dział? Najlepiej zróbmy jeszcze działy dot. Długopisów, Linijek, Ekierek, Tabletek żeby mieć porządek na forum. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
Antix Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Wyżej wyjaśnione, nie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.