ruku Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Cześć, mam problem, w sumie to nie tylko ja. Po przejściu pandory na nowe pliki serwerowe, już jakiś czas temu, nie da się wgrać loga gildii. Taki bug. W folderze upload jest potrzebny plik, w panelu gildii, jest wyświetlany, po wybraniu OK, nie pokazuje loga. Ani po 20sekundach, ani po relogu, tak jakby nie było wybrane. Jest jakiś bug, albo sposób, żeby to logo jednak wgrać? Bardzo ważne.;p 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Marcuśny Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Raczej nie ma,bo to nie jest bug tylko u ciebie ale u wszystkich Tak samo na globalu wiele razy tak było nic nie poradzisz. Musiał by admin sie tym zająć By miko213 Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Raczej nie ma,bo to nie jest bug tylko u ciebie ale u wszystkich Tak samo na globalu wiele razy tak było nic nie poradzisz. Musiał by admin sie tym zająć Dlaczego ja ostatnio mam nierozwiązywalne problemy? Masakra. Trudno... poczekam jeszcze na kogoś. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
TEKEN5 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Spróbuj usunąć folder "mark" odpal Clienta i zobacz czy da się Pomogłem? Daj Lubie to! Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Spróbuj usunąć folder "mark" odpal Clienta i zobacz czy da się Nie da się. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Sawana Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie wiem, bo ja bez problemu mogę wgrać. Znasz jakiś fajny serwer ? Szukasz kogoś do wspólnej gry? Pisz śmiało ! Bo nudy... ;x Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Nie wiem, bo ja bez problemu mogę wgrać. Y. Na Pandorze, teraz, już, dziś?? 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Bil3T Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Usun folder mark po uruchomieniu client powinien sam pobrać loga z gejma. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Usun folder mark po uruchomieniu client powinien sam pobrać loga z gejma. Niestety. Rozmawiałem z adminem, pracują nad tym. Dzia all. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.