Scentic Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mam cuboida "spawn" i w tym cuboidze chce zrobić pvp arenę, ale cuboid "spawn" ma ustawioną flagę aby nie było pvp na spawnie, i co mam zrobić, aby tylko na tej arenie było dozwolone pvp?. Druga sprawa to, że jest flaga aby się moby nie spawnowały na "spawnie" a chcę zrobić tzn. kurczaka z którego będą wypadać kurczaki ze spawnerów, tylko że jest flaga która to uniemożliwia spawnowanie się mobów, i nie wiem jak to zrobić aby się moby spawniły tylko w tym jednym miejscu. Wiecie jak to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SynekMTG Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Po prostu zrób drugi cuboid na wyznaczone miejsce i wpisz: /region flag arena_pvp pvp allow i to samo ze spawnowaniem kurczaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomik98.12 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tak ale przedtem dodaj go do spawna /rg setparent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.