Straszliwy Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Postacie: Vladimir vs. Brand vs. Ahri Zależy mi na: Dobra gra na midzie Dodatkowe informacje: Proszę wymienić + i - tych postaci a na koniec jak uważacie która najlepsza. Generator by - Krystian - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perestil Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Vladimir - Brak many, fajny do creepowania, z Q się co kilka sekund leczy, ciekawa pasywka, i można uniknąć ataki z w, lecz z tych 3 postaci nie przekonuje mnie najbardziej. Ahri - Wiadomo na początku cud miód malinka, troszkę ją z nerfili, ale dalej można nią grać, jak trafi się z "e" to przeciwnik "Zauroczony" idzie przez chwilkę w twoja stroną, nie mogąc rzucić żadnego spella, bardzo przyjemne ulti do uciekania/gonienia przeciwników, plus nie co dająca hp passywka co któryś tam użyty spell ahri się leczy. Brand - Dobry dmg, obszerność z w + q = stun tak samo e + q = stun, także można fajnie stunować, a ulti w TF'ach to jest miazga, jak się odbije kilka razy. @Podsumowanie Z tych 3 wybrałbym Branda, gdyż ma stuna, ulti po prostu w tf'ach bajeranckie, podpala przeciwnika niczym ignite, także zawsze może udać się coś dobić na nikłym hp, wszystkimi 3 postaciami MI się fajne creepuje, dmg ma bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDragon Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ahri jest bardziej dla doświadczonych graczy, trafianie skilshotami zapewni ci dobry dmg i teamfighty. Brand ma koxiste early bo nikt nie kupuje sb magicznej obrony, ale jak kotoś już kupi o brand wiele nie zdziała. by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Straszliwy Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Vladimir - Brak many, fajny do creepowania, z Q się co kilka sekund leczy, ciekawa pasywka, i można uniknąć ataki z w, lecz z tych 3 postaci nie przekonuje mnie najbardziej. Ahri - Wiadomo na początku cud miód malinka, troszkę ją z nerfili, ale dalej można nią grać, jak trafi się z "e" to przeciwnik "Zauroczony" idzie przez chwilkę w twoja stroną, nie mogąc rzucić żadnego spella, bardzo przyjemne ulti do uciekania/gonienia przeciwników, plus nie co dająca hp passywka co któryś tam użyty spell ahri się leczy. Brand - Dobry dmg, obszerność z w + q = stun tak samo e + q = stun, także można fajnie stunować, a ulti w TF'ach to jest miazga, jak się odbije kilka razy. @Podsumowanie Z tych 3 wybrałbym Branda, gdyż ma stuna, ulti po prostu w tf'ach bajeranckie, podpala przeciwnika niczym ignite, także zawsze może udać się coś dobić na nikłym hp, wszystkimi 3 postaciami MI się fajne creepuje, dmg ma bardzo dobry. Dzięki za odp.Oczywiście leci Like i Brand zakupiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.