Heniu Mechanik Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czy da się w strzały wbić KD? Jeżeli , tak to ktoś mi napisze jak? Tak samo jak PD ? Heniek. Odnośnik do komentarza
niewiemco19 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 NIe , nie da sie wbić kd do strzał Nie da się i nigdy się nie dało ..... A to z pd działało tylko na plikach 2008 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mysle ze tak samo jak z pdkiem innego sposobu chyba nie bylo Odnośnik do komentarza
Heniu Mechanik Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dało się zbugować , strzały ;x Ale nie pamiętam jak ;d Heniek. Odnośnik do komentarza
WojKooox Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Da sie wkladac tak samo jak PD ale nie wszedzie a by zbugowac to chyba na kammermodzie w bs masz taka opcje slot POMOGLEM DAJ + Pomogłem Daj + Odnośnik do komentarza
rafioza Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zależy na których serwerach... "niewiemco" jak nie wiesz to nic nie mów bo strzały da się zbugować na niektórych serwerach nawet na plikach 2010 Robisz tak : Kupujesz wachlarz na 1 lvl (przykładowo) przeciągasz na niego KD (nie klikasz tak) przestawiasz wachlarz w inne miejsce w eq a na te miejsce gdzie był wachlarz dajesz strzały i naciskasz TAK , jak sie da zbugować to wejdzie lub spali kd a jak sie nie da to będzie pisać "szczeliny są zamknięte" Myśle ze pomogłem PS : Na niektórych serwerach takich jak Gondor był ten bug ale go naprawili lecz stare strzałki zostały i na nich dalej sie da bugować , jak sie kupi nowe u handlarza broni to już nie będa działały Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.