MCnieb Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam prezentuje wam serwer Kwadratowa Masakra jest to kwadratowa masakra dokładnie taka jak ta prawdziwa , tylko jest ona udostępniona dla małych youtuberów :P Na WL będą zapisywani tylko ci , którzy posiadają kanał na yt. minimum widzów : 50 musisz nagrywać minecraft musisz nagrywać z serwera ( nie dla reklamy tylko dla czystej zabawy ) podania do WL : wiek* : TS3* : mutacja* : coś o sobie : kanał yt* : będziesz nagrywał z serwera : pola które musisz uzupełnić - * stopnia minimalnej ilości widzów będzie rosła co tydzień o 10 w górę więc nieaktywni youtuberzy będą wywalani slotów będzie ok. 20 gdy będzie duże zainteresowanie moge zwiększyć nawet do 100/200 oferuje : kanał TS mumble wpuszczanie na serwer tylko youtuberów 0 grifów pluginy / mapa taka jak na kwadratowej masakrze 2 SKKF-a ( zmienione miejsca spawnerów , rud ) pytania pod tematem do WL można się zapisać przez 4 dni po zapisaniu ok. 30 osób będzie start :P pytania pod tematem / gg 35871092 liczba zapisanych do tej pory : 5/30 Zaje**sty nie ? Odnośnik do komentarza
biuseq123 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 wiek* : 14 TS3* : jest mutacja* : nie coś o sobie : Lubie mleko , cycki , i dziewwwczyyyny będziesz nagrywał z serwera : prawdopodobnie tak! Odnośnik do komentarza
MCnieb Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up link do kanału yt @edit dodany Zaje**sty nie ? Odnośnik do komentarza
mati05 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 wiek* : 13 TS3* : Tak mutacja* : nie coś o sobie : Lubie youtuba, minecraft, dziewczyny będziesz nagrywał z serwera : Napewno Odnośnik do komentarza
MCnieb Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up podaj link do kanału yt Zaje**sty nie ? Odnośnik do komentarza
mati05 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up Teraz doczytałem że jest minimalna liczba widzów, ech bo ja mam 0 ale dzisiaj zaraz miałem coś nakręcić http://www.youtube.c...05?feature=mhee Czyli już odpadam Odnośnik do komentarza
MCnieb Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @up zbierzesz ok. 50 widzów to cie dodam @topic zapisywać sie Zaje**sty nie ? Odnośnik do komentarza
mati05 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Okey Odnośnik do komentarza
Roxiss Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 wiek* : 16 TS3* : ta mutacja* : Nie mam bo jestem kobietą ^_^ coś o sobie : Mam 406 widzów, Polski Pingwin subskrybuje mój kanał, mogę potwierdzić to współdzieleniem na Skype. Moim hobby jest taniec nowoczesny, śpiewanie i szkicowanie :] kanał yt* :https://www.youtube.com/user/OluSsSienka?feature=mhee będziesz nagrywał z serwera : Będę ;p Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Publikacja musi zawierać adres IP serwera. Po za tym do zapisów na gre służy temat http://www.mpcforum.pl/topic/569046-zapisy-na-lets-play-oraz-wspolna-gre/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.