Saper82 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Tematów jest trochę na temat automatycznych VIPów, ja jednak zapytam o co inne. Jak się zabrać do pisania takiego skryptu. mam serwer na craftserve, mają tam API, ale to mi jeszcze za wiele nie mówi. Znam się trochę na programowaniu. Jakieś podpowiedzi? Wyczytałem że jest jakiś za darmo plugin co robi coś takiego. Może przez analizę niego połączył bym go z API od craftserve. Znacie nazwe tego pluginu? Nie będę przecież kupował gotowca za 100zł na potrzeby MC z którego nie mam zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebka97 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 skryptuj.pl tu masz skrypt sms shop stronę polecam sam używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saper82 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a skrypt od Dramo? full wersja jest po 50zł. a co odnośnie mego pytania, choć o gotowcach też warto pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomusCZW Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mogę ci taki skrypt sprzedać za 40 zł ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.