Spax93 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Witam! Mam problem z wyszukiwaniem serverów. Jest to jednak problem nietypowy. Otóż szukałem sporo w internecie i nie spotkałem się z podobnym - owszem, ludzie mieli problemy z wyszukiwaniem serverów ale nie widzieli ich wcale. Przejdzmy jednak do sendna. Gdy wchodzę do gry i szukam serverów znajduje mi ich dość sporo, jednak widocznych jest zazwyczaj od 1 do 5. Po czym wnioskuje, że znajduje mi ich sporo, a no po tym, że pisze mi nad listą serwerów np. 3(534). Liczba w nawiasie pokazuje rzeczywistą ilość serverów jakie gra znalazła jednak na liście jak wspomniałem widnieją 1 do 5 serwerów i są to o dziwo serwery przeważnie amerykańskie, ukraińskie lub rosyjskie. W pierwszym momencie pomyślelibyście, że to wina filtrów - jednak zapewniam, że na 100% nie. Próbowałem wszystkiego - czyściłem filtry, kasowałem pliki konfiguracyjne, reinstalowałem grę wraz ze steamem i nic! Kompletnie nic! Dzieje się to samo. Więc zwracam się do was z prośbą o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Dołączam również zrzut ekranu: http://www.d-u-p-e-r....pl/codbomp.png Edit: Dla ciekawostki dodam, że miałem podobny problem w Battlefield Bad Company 2, jednak tu nie jestem pewien czy gre miałem spatchowaną do najnowszej wersji. Wcześniej grałem w CoDa bez problemu. Dopiero od niedawna występuje ten problem. Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zresetuj filtry wyszukiwania . Przepraszam , nie zauważyłem tego. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Spax93 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zresetuj filtry wyszukiwania . Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Robiłem to tysiące razy, a nawet gdybym nie robił skasowanie pliku konfiguracyjnego a tymbardziej reinstal zrobiłby to za mnie. Masz szczęście, że nie wiem gdzie tu się "minusuje" posty bo bez zastanowienia bym to zrobił. Up: Przepraszam, że tak naskoczyłem, ale jestem przewrażliwiony na punkcie odpowiedzi "Zresetuj filtry". Odnośnik do komentarza
Zaid Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mogą być to problemy z internetem , ale nic konkretnego , polecam ci format kompa Odnośnik do komentarza
Spax93 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mogą być to problemy z internetem , ale nic konkretnego , polecam ci format kompa Szczerze w to wątpie. Zauważyłem dzisiaj, że bez problemu mogę dołączać do serverów poprzez zaproszenie. Sytuacja ta jest kuriozalna. A co do formatu to sam się nad tym zastanawiałem, jednak na razie wolę poszukać mniej inwazyjnej metody. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.