Skocz do zawartości

[Q]Enginer czy Recon?

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

ja mam zestawy na enginiera z mp5 medyka z mg36 i snipera ten za 9700funs i:

sniperem mi się fajnie gra mozna pocampić i w tej broni to co jest magiczne to jak się przeładowuje :)

enginier to łatwy exp mp5 dobra broń i najcelniejsza broń :)

medyk mnie ciągle kręci pogram sobie troche enginierem i mam ochote na medyka :D kręci mnie ta ilość ammo i apteczka :)

polecam ci snipera z tym zestawem :)

LOL sniper nudny? dla mnie assult jest nudny ;O

YAY

Ja mam wykoksone wszystkie postacie. :D

Inżynier - 19 lvl

Szturmowiec - 12 lvl

Medyk - 8 lvl

Snajper - 13 lvl.

Obecnie grałem inżynierem i trochę mi się znudził, potem szturmowcem. C4 jest suuuuper :D Można fajnie się bawić, potem snajperem. Tutaj świetnie się bawię, Te hedy to.. !

Potem medyk, tutaj też czasami pogram.

Ogólnie każdym gram po trochu. Raz tym raz tym. :D

50 postów - jest

100 postów - jest

to ja ci moge napisać że na dłuższej mapie np sharq to jest różnie... czasem jest że punkty nie dojdą do 100 a już mam 5/0.... a na koniec kończe z wynikiem 20/5 z wynikiem 5-8k flagi + nie trafione hedy ...

np na omanie to można się zabawić w hedy 150+ to idzie sporo punktów .....

najlepiej by było jak byś ze mną poprostu pograł jutro :) musze się przyzwyczaić bo 2 dni bez grania :< jak będziesz chciał to napisz mi na pw :)

YAY

to ja ci moge napisać że na dłuższej mapie np sharq to jest różnie... czasem jest że punkty nie dojdą do 100 a już mam 5/0.... a na koniec kończe z wynikiem 20/5 z wynikiem 5-8k flagi + nie trafione hedy ...

najlepiej by było jak byś ze mną poprostu pograł jutro :) musze się przyzwyczaić bo 2 dni bez grania :< jak będziesz chciał to napisz mi na pw :)

ja mogę z tobą pograć mam czas cały tydzień bo chory jestem tylko nie mogę mówić więc bez mikro ;)

Ja mam wykoksone wszystkie postacie. :D

Inżynier - 19 lvl

Szturmowiec - 12 lvl

Medyk - 8 lvl

Snajper - 13 lvl.

Obecnie grałem inżynierem i trochę mi się znudził, potem szturmowcem. C4 jest suuuuper :D Można fajnie się bawić, potem snajperem. Tutaj świetnie się bawię, Te hedy to.. !

Potem medyk, tutaj też czasami pogram.

Ogólnie każdym gram po trochu. Raz tym raz tym. :D

Ja mam 25 na szturmowcu i snajperze, 22 na inżynieru oraz 9 na medyku i wnioskuje, że najlepiej gra się szturmowcem i snajperem. Inżynier lipny jest bo bardzo ale to bardzo słabe bronie mają, nie wiem sczerze czym wy się tak jaracie tym mp5, pewnie nim nie graliscie i tylko przekazujecie informacje ;)

Po pierwsze mechanikiem nie gra się na mapach typu basbra tylko na Oman, Dalian, Dragon Valley, Karkand

Po drugie MP5 jest najlepszą bronią dla mechanika, szybko, średni dmg, ogromna celność, z 200m można kogoś zdjąć.

Po trzecie Mechanik ma o tyle dobrze, że ma co robić, nie siedzi w jednym miejscu cały czas, latasz po całej mapie, bo cię potrzebują wszędzie

Po czwarte, to mechanikiem rozwalisz heli, czołg czy APC, a nie snajperem, co ma snajper na pojazdy? granaty? Mortar? co spadają 3 pociski...

Kiedyś snajperem można było grać i się fajnie grało, nie musiałeś siedzieć w jednym miejscu i srać po gaciach, że cię z tyłu znożują. Wtedy MS ładował się 40 sec, a spadało ponad 40 rakiet.

ADAM chętnie z tobą pogram tylko że nie zabardzo ;x bf mi się spierdolił na max .... troche sobie poczekam aby normalnie pograć :<

@UP

jak to jest że ja mechanikiem sobie radze na basra/sharq tak samo jak np na karkand?;x chodzi głównie o wynik ^^ znaczy tam o 1k-500 gorzej na basra/sharq ale i tak nie jest źle z mp5 :)

YAY

Ale Mechanik nie jest stworzony do walki na mapach bez pojazdów. Możesz być tak samo dobry co na karkand, ale nie dostrzeżesz takiej frajdy w zabijaniu jak w niszczeniu pojazdów

Właśnie nic ci nie da takiej frajdy jak wezmesz rpg boostera i walniesz w czołg 500 puntków albo kamikadze z miny przeciw pancernej po prostu mechanik jest najlepszą maszyną do zabijania i rozpier**lu :P

Ja polecam mechanika, przynajmniej nie trzeba uciekać bo humve na ciebie leci.

I nie piszcie że mech sie na basre nie nadaje bo nie raz mogę mieć ratio 15/5 z MP5.

Na omanie można wziąść APC i rozwalać nawet jety i mieć na końcu ratio np 30/0 bo się można samemu repnąć, snajper raczej heli czy jeta swoim karabinkiem nie zestrzeli. A jak snajper wpakuje się do pojazdu to i tak długo w nim nie pożyje. I nic mu to M95 nie pomaga bo nie raz z MP5 zetnę snajpera i nabije se ranged kill 80+ bo MP5 nie ma prawie żadnego odrzutu

LOL

Jak grasz z snajperami ''noobkami'' to wiesz. ;) Mnie jakoś jeszcze ani razu nie ściągnął z Mp5, wręcz przeciwnie, na omanie walę takim cwaniaczkom hedy z 200m ;D. A i zdziwiłbyś się, że wczoraj rozwaliłem Jeta snajperką, ( walnąłem w niego i wpadł na coś :D ) Gościa w heliku, i gościa w jecie.

50 postów - jest

100 postów - jest

Mechanik? Gra się ciekawie, ale na mapach bez pojazdów jest niemalże bezużyteczny.

Recon? Jakoś mi nie przypadł do gustu, jak @upy pisały, nie ma dużo fun'a.

Ja osobiście polecam grać medykiem, jak dla mnie naj postać, a w w/w sytuacji mechanikiem.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Według mnie mechanik jest dobry, żeby odpoczywać od snajpera najlepsze jest to, ze mechanik ma ta moc niszczenia pojazdów + naprawienie własnego transportera, ale gra mechanikiem na innej mapie niz Mastuur nie daje takiej frajdy osobiście wolałem grać mechanikiem niż snajperem tyle, ze mechanika juz nie mam. Z dwojga dobrze jest mieć dwie klasy na jednej grać, żeby od drugiej odpoczywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Q]Enginer czy Recon?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...