damiankos Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 CONGRATUlATIONS! YOU HAVE BEEN INVITED TO PLAY DOTA 2 To get started - launch Steam, locate the game in your library and follow the instructions to install the game. As always, we rely on your feedback to improve the game, so please drop us a line and let us know how we're doing. To install Steam, click this link: www.steampowered.com/about Thanks, and enjoy your game! The Dota 2 Team Dostałem takie e-maila . I teraz pytanie jak rozpocząć grać w tą DOTE 2 . Lekkiej pomocy potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wejdź na stronę: http://store.steampowered.com/ Zaloguj się i wejdź później: http://store.steampowered.com/app/570/ I klikasz 'Graj teraz' czy coś takiego. Nie pomyl z trybem obserwatora. he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dzięki wielkie teraz mi powiedz czy to jest jakieś dla mnie wyróżnienie czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrzyTrzyJeden Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wygrałeś po prostu Dota 2. Żadnego wyróżnienia w tym nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zauważyłem że Dota 2 jest o wiele trudniejsza od Lola czym można na początku nauczyć się grać Blade wygląda tak jak Ashe z Lola czy ona jest łatwa do ogarniecie I w jaki sposób mogę jeszcze sprawdzić ping w grze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czy ona jest podobna ? Trudno mi to powiedzieć ale coś tam może z niej ma.... Bo jakby nie patrzył to są prawie takie same 2 gry ( LoL i Dota 2 ) sam bardziej wole Dote 2 ale nie wiadomo kto od kogo wykradł pomysł na Support itp. Co do pinków w grze nie wiem bo długo nie grałem ale ja bym na twoim miejscu np odpalił sobie Frapsa i zobaczysz ile masz FPS jak będziesz miał sporo czyli że ping też mały.. PS. Jaki masz net ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrzyTrzyJeden Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wpisz podczas gry komende -ping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dzięki wielkie net mam 10 mb/s ale jest prowadzony radiowo więc czasami może się lag zdarzyć czy coś więc dlatego chce wiedzieć czy jednak lagi sączy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrudneSprawyxD Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 mogą być letkie lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeCandys Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja mam neta 0,54 mb/s i nie mam lagów raz się zdarzy na końcu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ale powiedzcie mi nie ma czegoś takiego jak w lolu aby pokazywał cały czas ping ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrzyTrzyJeden Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ale powiedzcie mi nie ma czegoś takiego jak w lolu aby pokazywał cały czas ping ? Używając jednej z tych komend masz cały czas pokazany PING oraz FPS Staraj się wchodzić tylko na region Europejski http://www.mpcforum....ota-2-config/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czy ona jest podobna ? Trudno mi to powiedzieć ale coś tam może z niej ma.... Bo jakby nie patrzył to są prawie takie same 2 gry ( LoL i Dota 2 ) sam bardziej wole Dote 2 ale nie wiadomo kto od kogo wykradł pomysł na Support itp. Co do pinków w grze nie wiem bo długo nie grałem ale ja bym na twoim miejscu np odpalił sobie Frapsa i zobaczysz ile masz FPS jak będziesz miał sporo czyli że ping też mały.. PS. Jaki masz net ? Po 1. gry nie są takie same. Mają ten sam cel i gatunek. Nic więcej. Riot oczywiście nie miał żadnego pomysłu na bohaterów i większość (jak nie wszystkie) są żywcem ściągnięte z Doty 1. Dota 2 to po prostu remake Doty 1 jak i dodatkowe pieniążki dla Valve. Lagi są po prostu zależne od twojego internetu i podłączenia. Valve ma b. dobre serwery i od ich strony raczej nic nie będzie. A tak btw. Ashe jest odpowiednikiem Drow Ranger + Mirana z Doty. he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Gram w sobie w dote i powiem szczerze że mi się bardziej podoba klimat tej gry jak wejść w konsole -,- bo nie wiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrzyTrzyJeden Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 tyldą ` w opcjach musisz sobię ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Szukałem i nic ;s pomożesz jak dokładnie wejśc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrzyTrzyJeden Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 byłem tam dokładnie i nic ;s nawet jej nie uruchamia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To spróbuj zmienić Bind pod np F7 albo coś w tym stylu. Może zadziała. he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wgl kiedy będę mógł włączyć konsole ? Dalej konsola nie odpowiada Teraz następne pytanie o co chodzi z tymi itemami na koniec pokazuje je ale i tak ich nie mam ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrzyTrzyJeden Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wchodzisz w Ekwipunek i tam je masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No ja rozumiem tylko na końcu pokazuje 4 przedmioty na koniec wchodze w ekwipunek nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwotm9. Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Heh, też tak myślałem, że wszystkie itemy pokazywane na końcu są nasze Nasze itemy są takie, które pokażą się po lewej stronie tabeli oraz będzie pod nimi nasz nick. Reszta to itemy osób z gry he? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiankos Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 aaaa dzięki za wyjaśnienie teraz powiedz mi jak tą konole uruchomić bo nic nie chce ruszyć i gdzie mogę ją urchomić w menu czy w grze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.