Skocz do zawartości

Witam ( Gracz League Of Legends) Pomoc

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

CONGRATUlATIONS!

YOU HAVE BEEN INVITED TO PLAY DOTA 2 golden_ticket.png

To get started - launch Steam, locate the game in your library and follow the instructions to install the game.

As always, we rely on your feedback to improve the game, so please drop us a line and let us know how we're doing.

To install Steam, click this link: www.steampowered.com/about

Thanks, and enjoy your game!

The Dota 2 Team

Dostałem takie e-maila . I teraz pytanie jak rozpocząć grać w tą DOTE 2 . Lekkiej pomocy potrzebuję :)

Zauważyłem że Dota 2 jest o wiele trudniejsza od Lola czym można na początku nauczyć się grać Blade wygląda tak jak Ashe z Lola czy ona jest łatwa do ogarniecie

I w jaki sposób mogę jeszcze sprawdzić ping w grze ?

Czy ona jest podobna ? Trudno mi to powiedzieć ale coś tam może z niej ma.... Bo jakby nie patrzył to są prawie takie same 2 gry ( LoL i Dota 2 ) sam bardziej wole Dote 2 ale nie wiadomo kto od kogo wykradł pomysł na Support itp.

Co do pinków w grze nie wiem bo długo nie grałem ale ja bym na twoim miejscu np odpalił sobie Frapsa i zobaczysz ile masz FPS jak będziesz miał sporo czyli że ping też mały..

PS. Jaki masz net ?

Czy ona jest podobna ? Trudno mi to powiedzieć ale coś tam może z niej ma.... Bo jakby nie patrzył to są prawie takie same 2 gry ( LoL i Dota 2 ) sam bardziej wole Dote 2 ale nie wiadomo kto od kogo wykradł pomysł na Support itp.

Co do pinków w grze nie wiem bo długo nie grałem ale ja bym na twoim miejscu np odpalił sobie Frapsa i zobaczysz ile masz FPS jak będziesz miał sporo czyli że ping też mały..

PS. Jaki masz net ?

121_1.png

Po 1. gry nie są takie same. Mają ten sam cel i gatunek. Nic więcej. Riot oczywiście nie miał żadnego pomysłu na bohaterów i większość (jak nie wszystkie) są żywcem ściągnięte z Doty 1. Dota 2 to po prostu remake Doty 1 jak i dodatkowe pieniążki dla Valve.

Lagi są po prostu zależne od twojego internetu i podłączenia. Valve ma b. dobre serwery i od ich strony raczej nic nie będzie. A tak btw. Ashe jest odpowiednikiem Drow Ranger + Mirana z Doty. ;)

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Witam ( Gracz League Of Legends) Pomoc   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...