eM_tRaViS Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 A więc chciałbym stworzyć serwer. Jednak nie potrafię, a myślę że to forum jest w stanie mi pomóc. Dokładniej szukam kogoś kto ma chwilę czasu i mógłby "uczyć" tego "fachu?". Oczywiście w miarę możliwości mógłbym to wynagrodzić. Jeżeli znajdzie się taka osoba to proszę o PW lub gg: 41775109. Jestem kumaty, cierpliwy itd. Jeśli masz zamiar napisać coś typu: "Nie umiesz to nie rób" to oszczędź sobie tego posta i napisz w innym temacie i już masz +1 post. Nie nauczę się niczego nie próbując. Pszerfa. i'm back Odnośnik do komentarza
Istny Diabel Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 http://www.mpcforum.pl/topic/686213-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz-tu/ Napisz tu, jeśli szukasz pomocy przy stawianiu serwera. Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.