wujekstaszek123 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 TreeCraft Adres IP: s35.mineserv.eu:43846 Typ Serwera: 4Fun Potwory: Tak Zwierzeta: Tak PvP: Tak Premium: Nie Sloty: 10 Biala Lista: Nie Nether: Tak Status: LWc,chestShop,Factions, I inne potrzebne EllerPL-HeadAdmin Fajny Serwer Fajne Gildie Zapraszam do Gildi Dragons ! Rozbudowany system zdobywania Tytułów!! Mój nowy projekt : Tutaj Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie. Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły : 1. Zakończenie Metra 2033 i 2044 2. Zakończenie Scott-a Pilgrima 3.Zakończenie historii portala(1 i 2) Odnośnik do komentarza
wujekstaszek123 Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 @ref Dawac komentarze ! Mój nowy projekt : Tutaj Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie. Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły : 1. Zakończenie Metra 2033 i 2044 2. Zakończenie Scott-a Pilgrima 3.Zakończenie historii portala(1 i 2) Odnośnik do komentarza
TheSuchy1992 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 daj jakieś screeny Odnośnik do komentarza
wujekstaszek123 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 ......czego chcesz screeny spawnu ? Ludzie wbij i se zobacz ! @Ref Mój nowy projekt : Tutaj Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie. Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły : 1. Zakończenie Metra 2033 i 2044 2. Zakończenie Scott-a Pilgrima 3.Zakończenie historii portala(1 i 2) Odnośnik do komentarza
wujekstaszek123 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 @ref Mój nowy projekt : Tutaj Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie. Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły : 1. Zakończenie Metra 2033 i 2044 2. Zakończenie Scott-a Pilgrima 3.Zakończenie historii portala(1 i 2) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.