Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie Passow Od Siostry ;p.

berafito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec sharowalem z siostrą konto, ale sie wczoraj poklocilismy bo ta gowniara chciala expic swojego kolege.. naszym 39mentalem 37woja body kurwa czaicie ? ten typ by se stal w miejscu a ona by expila go haha ;] powiedzialem, ze ją chyba sra cos i ma wyjsc z party albo wygonię ja z mojego pokoju (ona na swoim kompie nie ma hackow, dlatego u mnie woli expic ;p) a ona gada, ze z nią ten koles ma 5x lepszy exp niz sam bo my mamy hacki a on nie.. to ja gadam, ze mam go w dupie niech se sciagnie moge mu wyslac, ale ona twardo ze tamtemu kolesiowi sie nie chce.. to sie wkurzylem, wyrzucilem ją z pokoju..

ok opisalem sie ale teraz do rzeczy przechodze - dzisiaj z rana patrze - lol zle passy xD. i juz chyba wszystko jasne nie ?

macie moze jakis program ala domowy keyloger co jej wysle na jej kompa i zajebe passy : >? albo jakis inny sposob ;d? nie wiem moze ona pjdzie gdzies do sklepu a ja jej wbije i gdzies poszukam passow w windowsie ;p pomozcie aaaaaa ;d.

Opublikowano

Dawno się tak nie uśmiałem, haha. Nie możesz sobie poradzić z siostrą to jej chcesz wykraść hasło ? Poproś ją, a na 100% zadziała. To chyba najlepszy sposób.

Opublikowano

co ty nie ma szans.. moze to i smieszne ale mnie wkurza.. no kamere mam wlaczyc zeby zobaczyc co pisze na klawiaturze ? no potrzebuje jakiegos keylogera czy cos ;d a najlepiej jakbyscie powiedzieli gdzie to w windowsie pogrzebac zeby hasla wziac :>.

Admin Cienia
Opublikowano

Niezła bajka ale tak prymitywna że moja 8 letnia siostra nie dała by się nabrać. Banned.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...