Charon =) Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam, w tym temacie chciałem przypomnąć innym graczą Call of Duty: Modern Warfare 3, którzy pobrali mw3 ze steama na weekend, że dziś o 22:00 mw3 przestanie działać.. to takie któtkie info bo na 100 % około 80 % użytkowników którzy pobrali tą grę nie wiedza o tym . grajcie ! jeszcze 40 minut do zamknięcia . *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeżeli było by normalnie , nie o 22 , to dwie godziny później , czyli o 24:00 , poniewaz tylko przez weekend było dostępne. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Pobrałem, pograłem i uważam, że gra jest świetna. Podoba mi się bardziej niż BF3. Wkurwiają mnie tylko haxordy i camperzy . ps. zdecydowałem się kupić grę. Dla osób szukających wielu godzin frajdy polecam . Odnośnik do komentarza
Charon =) Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 ok, mw3 nie działa... fajnie sie gralo, szkoda ze zamkneli .. wkurwilo mnie to troche.. jak nazbieram kase kupuje mw3 ^,^ bosko sie gralo.. Jeżeli było by normalnie , nie o 22 , to dwie godziny później , czyli o 24:00 , poniewaz tylko przez weekend było dostępne. Właśnie.. o 24:00 powinni zamknąć ; > *̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶ Odnośnik do komentarza
LuqassPL Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Mi się za to fajnie expiło na noobach :> Odnośnik do komentarza
SyberianHusky Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zamykam. Juz nie aktualne. XDDD | PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor | Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.