piotrek.Stasz Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Cześć. Napisze wam jak zrobic by być najlepszym w grze RubuBlast na FACEBOOKU. 1.Wchodzimy w CheatEngine 6.1 / 6.2 2.Włączamy proces FleshPlayerPlugin lub plugin-container.exe (zależy od pszeglądarki lub windowsa) 3.Zatszymaj czas opcją EnableSpeedHack 4.Przepisujemy czas w sekundach (np: 1:30 zamieni na sekundy) 5.Wpisz aktualną wartość czasu i kliknij First Scan 6.Od stopuj grę i zastopuj tak by czas zmienił się tylko o jedną sekundę (nie odstopywuj speedHacka) 7.Kliknij Next Scan 8.Powinny się wyswietlic 3 procesy zaznacz je i aktywuj (możesz wyłączyc speed hacka) 9.Czas zastopuje się i nie będzie spadac do puki go w procesach nie zdeaktywujecie. Jak popełniłem gdzieś błąd to bardzo przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal0050 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Prócz błędów org. wszystko jest ok. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny4Ever Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Z: Na: Włanczamy Włączamy Zatszymaj Zatrzymaj Pszepisujemy Przepisujemy zdeaktywujecię Zdeaktywujecie Pszepraszam Przepraszam Ech... Śpieszyłeś się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matuty Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 · Ukryte przez Gamus, 6 Października 2012 - Brak powodu Ukryte przez Gamus, 6 Października 2012 - Brak powodu Nowy Prywatny serwer Ogame Adres: hellher.cba.pl Nowe swiaty : namek(speed 4x),Akson(speed 7x),hellsus(speed 2x) bugi przyjazna atmoswera HellHer Najlepszy serwer jest to nowy,najlepszy prywatny serwer Ogame ja jest przegladarkowa jak Pemiona,Margonem,Ikariam, itp... na uniwers 1 jest speed gry 13,na uniwers 2 speed 7 Jedynego czego potrzebujesz to tylko przegladarka (Polecana jest FireFox) prywatny,serwer,ogame,ikariam,tanoth,szybki,speed,fajna grafika,dluga gra,fajne forum. Odnośnik do komentarza
piotrek.Stasz Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ech... Śpieszyłeś się ? TAk na szybko pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac110 Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Niewiem jak was ale mnie denerwuje gdy ktoś mówi o cheatowaniu a używa terminu hackowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.