9518636 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zrobilem Chyba już 200 wyscigów Na hacku gmz Ze Quit ale mam kase i exp Dziala z qr botem Może Zrobie temat Ale Kontynując Czemu żadne Części mi nie dropią Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Freestyler^ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Może po prostu nie masz fuksa ja po 2200 wyścigach miałem kilka marnych części wizualnych. Ultra tu ci raczej nie wylecą bo karty które wybierasz są za 4-8 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeHnE Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 UP2 zrób temat z tym hackiem. Tylko fajni jakby w tym poradniku/zapowiedzi były jakieś rozmiary liter, kolory itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek4 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Te twoje 2000 wyścigów czy ile tam nic ci nie da . To zależy od farta czy ci dropnie czy nie i od tego jak wybierasz karty. Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.