Lenartowy Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 x Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza
haRnasiekRTS Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 wyczuwam bana za reflink i nakłanianie do złego. dałem lajka, powodzenia. Odnośnik do komentarza
Im_Da_LeGenD Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Lajczuś poszedł, powodzenia życze bro Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dałem lajka :P tylko koszulki do wygrania? Odnośnik do komentarza
WaLo :) Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dałem lajka Odnośnik do komentarza
Pro kiki Junior Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 lajg Odnośnik do komentarza
Lenartowy Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dałem lajka :P tylko koszulki do wygrania? 1, 2 i trzecie miejsce dostaje koszulki, 1 i 2 jakieś breloki i przypinki 5,6,7,8 dostaje jakieś firmowe gówna (pewnie zniżki) Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. Odnośnik do komentarza
Loocker Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dałem lajka; ) Powodzenia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.