_° MonsteR °_ Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Siemka. Dostałem w cs bana ( perma ) za hacki, mimo że nic nie miałem . Myślałem o zmianie IP, ale nie wiem jak to się robi. Proszę o odpowiedzi, za pomoc lajki! I jeszcze jedno troche dziwne pytanie, czy zmiana IP jest karalna? Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 nie zmienisz sam ip bo to niemożliwe każdej sieci wykup dodatkowy albo kup nowy u swojego ISP o programach do zmiany IP masz na forum to sobie sam poszukaj , jednak wadą ich są większe lagi i w większości wypadków ciężka konfiguracja albo płatne If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Raczje nie. Użyj hotspot szielda. HotSpot Shield PRO jest lepszy ale płatny ;d Ale mogo być lagi i znuf te łapsterdaki dajo bana ci. Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Roshti Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Znajdź inny server. Odnośnik do komentarza
KaKoke Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Polecam program Hide My IP W wersji demo jest troche wolny i krótko trwa trial, ale kożystałem kiedys i działał poprawnie Last Chaos Textures | Darek's Affiliate Tips Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.