RastaBooS Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Interesuje mnie ten cheat http://shop.x22cheat...ead.php?t=29632 Na 3 miesiące kosztuje 15 EURO czyli jakies 60zł u nas tak? Jest na PB czy NO PB? Jezeli wyjdzie aktualizacja do hacka to ją dostaje bez problemu? Jak wyglada zamowienie takiego hacka?Mozna zrobic przelew z konta BGZ? Jaka macie opinie o tym hacku? Jakie ma dokladnie funkcje? Dam ++++++ Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 1. Tak 2. Jest na to i na to 3. Aktualizacje dostajesz za darmo w czasie twojej subskrybcji 4. Psc lub Przelewy24, bez problemu zrobisz jak masz konto bankowe 5. Cheat dobry, jednak uważaj na zbyt wysokie staty (hs/r) bo dostaniesz banana 6. Aimbot'a możesz dowolnie modyfikowac wg twoich upodoban, zmiana kolorów, namierzanie, no-spread etc... Odnośnik do komentarza
RastaBooS Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Można sie dowiedziec jak krok po kroku sie go uruchamia i zakupuje? ;d JEstem zielony z englisza ;/ ;d Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wydaje mi się że Przelewy24 są po polsku A do tego masz jeszcze google tłumacz :P Jednak ja jestem dobrym człowiekiem I ci wytłumaczę :DD Wiec : 1. Po kupnie trzeba poczekać z 20-30 minut na aktywacje. 2. Po tym czasie musisz wyłączyć DEP oraz UAC takie bajery w Win7 bez tego nie ruszy 3. Następnie trzeba dać ustawienia cheatowi, znajdziesz je w sekcji VIP na ich stronie, mialem gdzies ustawienia własne ale niestety zapodziałem ;c 4. Enjoy Jak coś będziesz potrzebował to pisz na PW lub GG ew tutaj ;O Odnośnik do komentarza
RastaBooS Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dzięki. ;] Jednak i tak napisze na gadu ;] wolę sie upewnic że wszystko dobrze robie Odnośnik do komentarza
MrM1ki Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 A trzeba uruchamiać przez admina w win8? Odnośnik do komentarza
Keniger Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Jak nie masz pełnych uprawnien administratorskich Ale trzeba wyłączyć takze UAC i DEP Odnośnik do komentarza
TrzyTrzyJeden Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 A ja mam takie pytanie, zakupiłem haxa , pobrałem już ale nie mogę go odpalić mimo zmiany nazwy folderu i nazwy pliku exe oraz pliku ini //Poradziłem sobie już Odnośnik do komentarza
rukus Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 tylko pały co grac nie umieja takie rzeczy kupuja Odnośnik do komentarza
MrM1ki Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Up Też podzielam twoje zdanie ale to MPC (multiplayer cheats) nic nie poradzisz ja tez nie Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 tylko pały co grac nie umieja takie rzeczy kupuja Nikt Was tutaj nie trzyma. Sama nazwa forum, mówi od czego ono tutaj jest. Zamykam, żeby nie było zbędnego spamu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.