omenoso Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam otóż mam taki problem z Clientem gry że jest Rengr i np wleci w kogoś z Ulti to mnie łapią straszne lagi a gdy popatrze sie np na 2 strone mapy nie mam lagów tylko tam gdzie jest Rengar. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoClass Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Reapir clienta. Podczas włączenia, możesz go naprawić. Trwa to dobre kilknaście min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_SBX Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Próbowałeś zmniejszy efekty graficzne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omenoso Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Dobra naprawiłem.Zrobiłem repaira narazie nie laguje. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.